pravednik Nisam igrao Tomb Raidera pa ne bih znao. Provjeri na psnprofiles mozes vidjeti za svaku igru po threadovima radi li ili ne.

Mustinjo

Quoteat ću sam sebe u slučaju da je netko imao isti problem. Stigao je novi patch i (barem kod mene) riješio problem. Platina je tu, sad se bacam na DLC i ove trofeje koje su dodali naknadno.

Hellblade platinirao. Postao sam kao Juggernaut, kad jednom krenem, ne zaustavljavam se što god da bilo. Bolje da se primirim (dobro i što mi je na rasporedu RE2, to je malo teže za kompletirati).

Šalu na stranu, uz iznimku lorestoneova koje uopće nije teško za pronaći ako netko ima imalo želje za usputnim istraživanjem (jedino IMO treba pripaziti da se pokupe na vrijeme svi oni u labirintu), ostalo se sve osvoji regularnim prelaskom.

Inače mi se svidjela igra, obrađuje tešku tematiku psihičkog problema i sve je to umotano u vikinšku mitologiju s dovoljno zanimljivom borbom. Dobar mix odnosno sredina između indie i AAA produkcije, upravo onaj tip igara bez kojeg smo praktički ostali. Drago mi je da stiže nastavak, makar je ovo u H1 jedna fina i zaokružena priča u tih negdje oko 10 sati.

Zero Čini mi se da nastavak bude xbox ekskluziva i tako mi je dobra igra da ću zbog nje sigurno kupiti xbox jednog dana

OverHypedG Je, istina, ja ću na PC-u i jedino se nadam da će biti i na Steamu s obzirom da mi je glavna trgovina na PC-u...

9 dana kasnije

#76 - Plague Tale: Innocence

Pravi mali dragulj, pikirao sam ga vec dulje vrijeme pa sam ga konacno docekao na PS+.
      Odlicna atmosfera, zanimljiva prica i cisto solidan gameplay, bas mi je sjelo sve.

Ceka se Requiem 🙂

Igra netko Far Cry 5? Koliko je komplicirano pokupiti ove co-op trofeje?

Zero
        Evo dobio sam neku zelju pa sam odlučio platinirati pa me zanima za Uncharted 1 jeli bolje krenuti od normal i završiti igru il' odmah na Crushing il' već kako se zove težina ?

Jeli ima neke prednosti u ponovnom prelasku ako prvo završila igru na lakšoj težini ?

Kikiller
          Ok hvala kontam da je tako lakše i da ne vrijedi odmah ići na "Kruš" težinu ....

Samo me malo brine Butal težina gdje piše da na navedenoj težini moram završiti igru da imam 100 % 🥴🥴🥴

Ako prvi put igraš, definitivno kreni sa Normalom, a kasnije ćeš sa Crushingom kad ćeš već poznavati igru. Jer je igra na Crushing prilično teška, padaš od 3 metka.