Platina #90
Dead Space
Tezina : 5.5 / 10
Fun 9 / 10
I dalje se nastavlja sa ps3 igrama. Nisam pozalio. Dead space je stvarno fantastican TPS. Mogao bi se bacit na cijelu trilogiju, ali kako radim svaki dan, i uvijek tu uleti more, diplomski ili nesto nemam previse vremena pa evo danas imao slobodno i spicio do kraja 2 playthrough. Igra mi se svidila, zamjerka mi je ta tromost lika. Nisam navikao na usporene kretnje, igra po tom pitanju je slicna sa Evil Withinom, cak me i malo podsjeca na nju. Vise sam za neki fast paced shooter tipa Vanquish. On je ipak digao ljestvicu TPS-a previsoko. No kakogod igra je kvalitetna i sad me vuce da odigram i ostale dijelove kad stignem.
Platina je osrednje teska, najteze je prec igru na Very Hard i onaj trofej sa gadanjem asteroida zbog kontrola. Very Hard je zeznut na nekim dijelovima, koje sam mogao olaksat da sam dosao pripremljeniji malo, ali sta je tu je. Bossovi su najmanji problem, ali treba doci do njih. Mislim da je po tezini jednako Bioshock Infinite-u na najtezoj razini. Nije lagano, ali nije ni nesto tesko, a pritom je zabavno. Vidjet cu sta ce sljedece bit na reprotaru.