Ma to, u čelo te ljubim! Evo odmah sam napravio acc i ima sve informacije koje su mi trebale! Više ne trebam sam vodit koliko sam igru igrao ako nema neki tajmer u samoj igri. Šteta što nema i za PS3 igre jer bi me zanimalo koliko sam blizu 1000h bio sa Unchartedom 3, znam da sam jako blizu. Ali i ovako vidim da imam 1650h u Divisionu 1, zatim skoro 600h u GT Sport i 240h u Division 2. Zanimljivo 4. najigranija igra mi je Borderlands: The Pre Sequel sa 220h, ali pošto nisam mogao naći rezultate za Borderlands 2, očito su sve to spojili u jednu igru. Što zapravo i je Borderlands Collection, ali oni su cijelu kolekciju nazvali samo po jednoj igri iz kolekcije. Dosta sam igrao obje igre, ali nisam mislio da sam toliko skupio.
Na prokleti BFV sam čak 60 sati potrošio, mamu mu jebem. TLOU 2 čak 75 sati. A nisam ga igrao ponovno nakon što sam ga platinirao. I zanimljivo Bulletstorm sam igrao 31 sat, a po ovome što sam ja računao bilo je nekih 24 sata. Istina prije par godina sam igrao nekih sat i pol, ali svejedno sam fulao za par sati. Ali dobro, sad bar ne trebam više sam vodit, a ta stranica je puna statistika pa ću se malo time više pozabavit u sljedećim danima.