#76 - Plague Tale: Innocence

Pravi mali dragulj, pikirao sam ga vec dulje vrijeme pa sam ga konacno docekao na PS+.
Odlicna atmosfera, zanimljiva prica i cisto solidan gameplay, bas mi je sjelo sve.

Ceka se Requiem 🙂

Igra netko Far Cry 5? Koliko je komplicirano pokupiti ove co-op trofeje?

Zero
    Evo dobio sam neku zelju pa sam odlučio platinirati pa me zanima za Uncharted 1 jeli bolje krenuti od normal i završiti igru il' odmah na Crushing il' već kako se zove težina ?

Jeli ima neke prednosti u ponovnom prelasku ako prvo završila igru na lakšoj težini ?

Kikiller
      Ok hvala kontam da je tako lakše i da ne vrijedi odmah ići na "Kruš" težinu ....

Samo me malo brine Butal težina gdje piše da na navedenoj težini moram završiti igru da imam 100 % 🥴🥴🥴

Ako prvi put igraš, definitivno kreni sa Normalom, a kasnije ćeš sa Crushingom kad ćeš već poznavati igru. Jer je igra na Crushing prilično teška, padaš od 3 metka.

crowizard

Hvala ali mozes pojasniti ? Imaš neki link jer za to nisam čuo i prvi put igram Uncharted 😊

@zontra

Prvi put je krećem igrati i izgleda sasvim ok za igru koja je preko 10 godina stara...

HideooKoojima

Te cheatove imaš u opcijama. Kad pređeš igru jednom, moći ćeš kasnije u bilokojem trenutku u opcijama upaliti te cheatove. Stvarno lagano za naći. Ali ne brini za to trenutno, prvo pređi igru u miru.

zontra

Ok hvala puno na odgovoru i jeli se pomoci tih cheatova moze igra preći na "Kreš" težini pošto prvo planiram preći na normal ?