Nisam znao da i ovo postoji, dok nisam procitao u jednom threadu na psnprofiles. Svasta.
https://www.ebay.com/itm/332936236625?hash=item4d848bce51:g:vvIAAOSwN5hcDI8r
60 dolara po Mein Leben runu. Dobra para.
Nisam znao da i ovo postoji, dok nisam procitao u jednom threadu na psnprofiles. Svasta.
https://www.ebay.com/itm/332936236625?hash=item4d848bce51:g:vvIAAOSwN5hcDI8r
60 dolara po Mein Leben runu. Dobra para.
#76 - Plague Tale: Innocence
Pravi mali dragulj, pikirao sam ga vec dulje vrijeme pa sam ga konacno docekao na PS+.
Odlicna atmosfera, zanimljiva prica i cisto solidan gameplay, bas mi je sjelo sve.
Ceka se Requiem
ThaUrban Ništa od toga sine bez mene
OverHypedG Daj baci i ti svoju pa ću ja tebi isto napisat.
Uostalom, 2019. sam solo napravio.
ThaUrban neda mi se radit prtscr
Igra netko Far Cry 5? Koliko je komplicirano pokupiti ove co-op trofeje?
Zero
Evo dobio sam neku zelju pa sam odlučio platinirati pa me zanima za Uncharted 1 jeli bolje krenuti od normal i završiti igru il' odmah na Crushing il' već kako se zove težina ?
Jeli ima neke prednosti u ponovnom prelasku ako prvo završila igru na lakšoj težini ?
HideooKoojima
Kad pređeš igru otvore ti se infinite ammo i oružja. Tako je bilo u svim nastavcima pa mislim da je i u prvom?
Kikiller
Ok hvala kontam da je tako lakše i da ne vrijedi odmah ići na "Kruš" težinu ....
Samo me malo brine Butal težina gdje piše da na navedenoj težini moram završiti igru da imam 100 %
HideooKoojima
Mozes koristit one shot kill za brutal i one ostale sifre
Ako prvi put igraš, definitivno kreni sa Normalom, a kasnije ćeš sa Crushingom kad ćeš već poznavati igru. Jer je igra na Crushing prilično teška, padaš od 3 metka.
Te cheatove imaš u opcijama. Kad pređeš igru jednom, moći ćeš kasnije u bilokojem trenutku u opcijama upaliti te cheatove. Stvarno lagano za naći. Ali ne brini za to trenutno, prvo pređi igru u miru.
Ok hvala puno na odgovoru i jeli se pomoci tih cheatova moze igra preći na "Kreš" težini pošto prvo planiram preći na normal ?
Netko na forumu ima PLATINU iz Rayman Legenda ? Jeli dosta teška vidim potrebno 80 sati za platicu ???
HideooKoojima
Mislim da trebaš igrat jedno dve godine.Al bez zajebancije.
Ima neke čelenđe.