Iznimka, a ne pravilo.
PlayStation purist ne poznaje iznimke Preksršio si sveto obećanje Sonyu da nikad nećeš igrati tuđe igre. Da li osjećaš stid zbog učinjenog?

Sutra kupujem Jak II i Jak 3. U planu mi je kompletirati cijeli serijal.

#57 PSYCHO-PASS: MANDATORY HAPPINESS - PS Vita
Vitino krštenje.

Br 12. Ratchet and Clank:

Odlican platformer i avantura sa jednostavim puzzlovima kao mali break (osim par opcionalnih tresspasser zagonetki). Oruzja i nacini kako srediti neprijatelje su zakon. U drugom prelasku na challenge hard sam se zabavio ko budala. Samo mlatio sa oruzjima, prvo grooviton i onda mlati. Gotovo prelagano. Sa ryno sam zadnjeg bossa sredio u tili cas. Bitno je da sam izgusto :) Grafika je cudo i zanima me gdje ce moci dovesti to jos u buducnosti.

#57 PSYCHO-PASS: MANDATORY HAPPINESS - PS Vita
Vitino krštenje.
ThaUrban Kakav je i koliko ti je vremena trebalo?

Igra ima završetaka i završetaka.

Znači tipa Telltale naslov, ali samo sa izborom odgovora koji naravno utječu na daljnji tijek radnje iako ne toliko mnogo. Samo je kraj drugačiji. Ima mini-igra koju možeš igrati koja je čak i zabavna, ali zbog repetitivnosti (radi trofeja) nije baš toliko dobra. Ako ćeš igrati igru zapamti, prvo slike, a onda Voice (vezano za mini-igru)

#40: Burnout Paradise Remastered

Dugo dugo vremena nisam nesto platino, a ovo mi je sjelo ko budali samar. Jedna od prvih platina na PS3, sada je odradena i na cetvorci,
bas mi je to ful draga igra bila i ostala. Ultra zabavan kao i prije 10 godina.
Mislim da cu i DLC trofeje s vremenom rjesavat jer me i dalje vuce. 

#58 Lost Sphear (PS4)

I dalje ostaje ocjena ista.

ThaUrban
Ne sjećam se da li sam vidio ocjenu, ali... Nije dobra, a?

40/100
Nije loše, ali s obzirom na ostale igre na tržištu moglo je bit bolje.

#41 - Life is Strange: Before the Storm

Očekivao malo, dobio puno. Mogu reći da sam ugodno iznenađen, mada sam znao da neće biti i ne može biti kao original, ovo je ispalo sasvim solidno!

Jako lijepo zaokružena priča oko toga što se događalo prije. Zadnja scena 3. epizode me je ubila.
Pamtit ću ove dvije igre zauvijek, vrhunski ispričane priče koje su me takle i neki put srezale u korijenu samo tako... sutra cu još odigrati i bonus epizodu s Max za koju čujem da je tuga samo takva i reći zbogom Arcadia Bay!  :(

Pao tisućiti trofej na novom akauntu. Još ovako 21 put i biti ću u rangu sa daca-9, prvim u Hrvatskoj po trofejima.

EA-ova igra kao tisuciti trofej a radio si novi acc za sony igre

sta rec

Znam da sam offtopic, ali ta Sarah Hyland ima tako savršene sise, OMG

Zar nisam napravio novi akaunt da bude sve 100%?

Veigue Ariel Winter je morala smanjiti svoje grudi, jer su bile prevelike.

Jel zna netko, jel trofej ‘Chick Magnet’ u San Andreasu zbugan? Imam 100% Sex Appeal, ali ne iskace trofej. Radio sam sve sto su u guideovima rekli.
Jos mi samo 2 fale do platine.
EDIT: Sve sam isponova napravio, nabavio odjecu, sportski auto, Sex Appeal na 100%, ali govno ne iskace i sad cu ja morat ostat bez Platine zbog usranog zbuganog smeca...
EDIT 2: Evo rijesio, nasro sam jos neke tetovaze na sebe i odmah je iskocio. Mogla bi danas Platina past, moram jos one aute dostavit, taj trofej je mozda i najvise time consuming, ali je lagan.

Pozlatio prvih 50 evenata u Trackmaniji. Idem na platinu!

Bogami i ja bih mogao. Igra je cista zaraza. Sat i pol ponavljao prvih 6 evenata. Bas te vuce da savrseno odvozis.

Novi rekord!   Ima i na nasem storu za 9kn!
https://www.youtube.com/watch?v=R6b83htAAr8