pravednik daj mi PSN pa se dogovorimo. Evo i moj pa tko hoce moze me dodat.
OverHypedG
pravednik daj mi PSN pa se dogovorimo. Evo i moj pa tko hoce moze me dodat.
OverHypedG
OverHypedG Jel ti tak i tinder nick da te tamo dodam za ses?
foggy znas da ja rokam samo only fans.
Sljedecih 30 dana 83% popusta.
OverHypedG daj mi PSN pa se dogovorimo. Evo i moj pa tko hoce moze me dodat.
OverHypedG
Na exophase mozete provjerit koliko ste koju igru igrali vremenski za platinum i dalje. Broje se ps4 i ps5 igre, sa trice se ne broje.
Ma to, u čelo te ljubim! Evo odmah sam napravio acc i ima sve informacije koje su mi trebale! Više ne trebam sam vodit koliko sam igru igrao ako nema neki tajmer u samoj igri. Šteta što nema i za PS3 igre jer bi me zanimalo koliko sam blizu 1000h bio sa Unchartedom 3, znam da sam jako blizu. Ali i ovako vidim da imam 1650h u Divisionu 1, zatim skoro 600h u GT Sport i 240h u Division 2. Zanimljivo 4. najigranija igra mi je Borderlands: The Pre Sequel sa 220h, ali pošto nisam mogao naći rezultate za Borderlands 2, očito su sve to spojili u jednu igru. Što zapravo i je Borderlands Collection, ali oni su cijelu kolekciju nazvali samo po jednoj igri iz kolekcije. Dosta sam igrao obje igre, ali nisam mislio da sam toliko skupio.
Na prokleti BFV sam čak 60 sati potrošio, mamu mu jebem. TLOU 2 čak 75 sati. A nisam ga igrao ponovno nakon što sam ga platinirao. I zanimljivo Bulletstorm sam igrao 31 sat, a po ovome što sam ja računao bilo je nekih 24 sata. Istina prije par godina sam igrao nekih sat i pol, ali svejedno sam fulao za par sati. Ali dobro, sad bar ne trebam više sam vodit, a ta stranica je puna statistika pa ću se malo time više pozabavit u sljedećim danima.
Nista zontra moj. Ja sam skoro vise potrosio na TLOU 2 nego na Super meat boy i wolfenstein 2 ( sa svim DLC ). Za nevirovat, Trackmania na 103 sata. Uncharted 4 mi je na 162 sata zbog multiplayera i prokleto zabavnog survivala. Ali on tu i broji lost legacy. Isto kao sto broj kraj Crasha broji sve 3 igre, kao i Spyra. Ako su poredane na ps4 skupa onda ih skupa i broji.
Ja sam na Trackmaniji na 40h i ako se ne varam 101 zlatnoj medalji (od 200 potrebnih za Platinum). Igram igru par dana, pa napravim pauzu par mjeseci, pa opet igram itd... ovim tempom ću je Platinirat tamo negdje 2025. i ne gine mi barem 200h kad dođu oni neki usrani stageovi u laguni ili oni blatni stageovi.
I baš sam provjerio i usporedio stvarno vrijeme s onim kojim sam mislio da imam. Npr. za Shadow of The Tomb Raider sam napisao da sam Platinirao u nešto manje od 30h, a prema Exophaseu sam igru igrao 42h, a igrao sam je možda još 5 minuta nakon Platine. Dok sam za Fall Guys napisao da mi je trebalo skoro 100 h za Platinum, a piše da imam 67h u igri, a igrao sam ju još definitivno par sati nakon Platinuma. Nevjerojatno kako se nekad 'pogubiš' i misliš da si igrao igru puno više nego što zapravo jesi. Ili obrnuto, misleći da si ju 'kratko' igrao, a zapravo si dosta proveo u njoj.
zontra Nisam nikad vodio tocno statistiku pa da mogu usporedit, ali otprilike mislim da se podudara sa onim odigranim. Kako ps4 nije samo moj ne provodim puno vremena na njemu, pa mi je total time na ps4 samo oko 1300 sati. Trackmaniu mozes i puno ranije skinut vjeruj mi, samo vjezbaj iznenadit ces se kako ih skidas. Mislim da mi je po exo trebalo nekih 85-90 sati za platinum jer sam nekih 10+ sati provodio ganjajuci jos trackmaster medalja mislim da ih imam vise od 75. Cilj mi je bio skinit svih 200 trackmaster ali nikako vremena za to. Puno bi oduzelo vremena a hrpa igara za igrati
#50 - Amnesia: Collection
Igra: 7.5/10
Tezina Platinuma: 2.5/10 (nesto preko 32h za Platinum)
Zapravo moj prvi pravi susret sa horror igrama. Isprobao sam ih par prije ove, ali to je bilo druzenje od sat, dva. 2 igre + DLC iz ove kolekcije sam bas prosao 100%. U drugoj temi sam se vec jako raspisao o igrama, pa cu samo ponovit da sam jako zadovoljan igrom i da su u kolekciji stvarno kvalitetne igre.
Sam Platinum nije pretjerano tezak, vise manje svi trofeji su povezani sa pricom. Igre nisu teske, makar zna imati dijelova u Dark Descentu gdje ce vas cudovista gotovo sigurno ubiti. Zapravo je veca prepreka do Platinuma hoce te li se usuditi zavrsiti igru, sto je meni bio problem prije par godina jer je igra imala atmosferu koja me dobro isprepadala, ali dobro, nakon nekog vremena sam nasao muda. Sto se tice Collectibelsa, ako ce te temeljito istrazivati kao ja, skupit ce te 95+% njih u prvom prelasku. Igra nema Chapter Select pa ce te u drugom prelasku biti koncentrirani samo na Collectibelse, ali nema brige. Kad jednom predjete igru, znat ce te ju gotovo napamet, tako da mi je u drugom Speed Run prelasku trebalo mozda 3 sata za Dark Descent (3 puta manje nego u prvom prelasku).
Preporuka za igru, pogotovo ako volite horore.
Počistio i Uncharted 3 i tako je platinirana čitava trilogija. Čini mi se da je ovo zapravo najlaksi nastavak to za napraviti na crushingu, borbe su balansirane, stealth je na trenutke izvodiv, zadnja boss borba je u biti QTE (što mrzim btw). Igra kao igra je jako dobra, međutim nakon U2 standardi nisu toliko porasli (niti su mogli), stoga za U3 ne bih dao više od nekih 8,5/10.
Plague Tale:Innocence riješen platinum na PS5.
Imam neke zamjerke koje ću opisati.
Igra je lagana za platinum ali nervira krivi opis mnogih trofeja, tako da bi bez guidea mnogi mogli profulati dosta.
Također igra nema mape i nikad neznate kad je kraj misije odnosno koja vrata stisnuti ili kroz koji puteljak se provući da bi shvatili sekundu kasnije da vas je igra zajebala, ništa restartaj chapter.
Trofej "Found" je također zglitchan na način da Hugo nestane u grmlje ukoliko pretražujete uz vodu na chapteru 4.
Zato treba ići samo glavnim putem da vam pobjegne u voćnjak.
Trofej Captain Sidekick potpuno krivi opis. Netreba ostati, treba ga prestići u dvorištu-vrtu te ući kroz vrata u zatvor prije njega.
Platina #90
Dead Space
Tezina : 5.5 / 10
Fun 9 / 10
I dalje se nastavlja sa ps3 igrama. Nisam pozalio. Dead space je stvarno fantastican TPS. Mogao bi se bacit na cijelu trilogiju, ali kako radim svaki dan, i uvijek tu uleti more, diplomski ili nesto nemam previse vremena pa evo danas imao slobodno i spicio do kraja 2 playthrough. Igra mi se svidila, zamjerka mi je ta tromost lika. Nisam navikao na usporene kretnje, igra po tom pitanju je slicna sa Evil Withinom, cak me i malo podsjeca na nju. Vise sam za neki fast paced shooter tipa Vanquish. On je ipak digao ljestvicu TPS-a previsoko. No kakogod igra je kvalitetna i sad me vuce da odigram i ostale dijelove kad stignem.
Platina je osrednje teska, najteze je prec igru na Very Hard i onaj trofej sa gadanjem asteroida zbog kontrola. Very Hard je zeznut na nekim dijelovima, koje sam mogao olaksat da sam dosao pripremljeniji malo, ali sta je tu je. Bossovi su najmanji problem, ali treba doci do njih. Mislim da je po tezini jednako Bioshock Infinite-u na najtezoj razini. Nije lagano, ali nije ni nesto tesko, a pritom je zabavno. Vidjet cu sta ce sljedece bit na reprotaru.
Primi se dvojke
Ima jedan trofej zbog kojeg spada u skupinu prestižnijih - 3 savea kroz cijeli playthrough, nešto ala Evil Within 2 (makar, tamo ih je 7).
Ima par QTE i on-rail dijelova di se lako pogine, treso sam se na zadnjem il predzadnjem chapteru di moraš bit milimetarski precizan sa jednim dijelom.
Ne sumnjam da ćeš prijeć, pa eto, preporuka.
A i dvojka mi je dosta bolja od jedinice što se igrivosti i upravljivosti lika tiče, jedino nije tolki ogavni horror ko prvi dio, to joj je minus.
Uzet cu dvojku i trojku kad stignem. Cuo sam da postoji taj neki mod sa ogranicenim saveom, ali opet bolje 3 save nego nijedan .
Imam jos i Rogue Legacy za igrat.
@crowizard
https://psnprofiles.com/guide/1541-tomb-raider-trophy-guide
Igraš na PS3? Znaš li kojim slučajem jesu li serveri ugašeni ili rade za Tomb Raider? Imam platinum na PS4 definitive edition a ovdje na PS3 mi ostalo samo MP trofeji.
U ps4 verziji sam odradio
A ovo mi tesko gledati.
Makar imam puno nedovršenih naslova iz doba PS3 i to mi je strašno krivo.
Tada su bile druge obaveze.
Sad imam više vremena ironično.
Pa cak i nisu toliko odvratni MP trofeji. Malo je dosadnjikav onaj grind do LVL 60, ali da se to uz snagu volje.
pravednik Nisam igrao Tomb Raidera pa ne bih znao. Provjeri na psnprofiles mozes vidjeti za svaku igru po threadovima radi li ili ne.