Bok, jbte ja ali tek za par dana.
Nema me doma do srijede.
🏆 PSN TROFEJI 🏆
pravednik mooze. Dogovorimo se
Ako ti nije kasno tada naravno.
Vec sam htio tu pitati prošli tjedan jer sam igrao Wreckfest a također imam i Doom Eternal.
pravednik nije kasno, stignem wreckfest ionako planiram igrati ponovo a plague tale
#49 - Bulletstorm: Full Clip Edition
Igra: 7.5/10
Težina Platinuma: 4/10 (nešto ispod 25h za Platinum)
Jako zabavan FPS. Nema neku pamtljivu priču i likove (likovi kao da su izašli iz Aliensa, nabijen testosteronom, samo puno lošije napisani). Ali zato tih 6 do 7 sati koliko treba da se pređe kampanja je nabijeno akcijom. Različite lokacije, protivnici, a pogotovo Skillshotovi koji od tebe traže kreativnost igru nikad ne čine dosadnom. Osim kampanje tu je Echo mod, svojevrsni Time Trial mod za misije iz kampanje gdje je cilj što brže i raznolikije ubijat protivnike te MP Anarchy mod koji je 'samo' Coop mod gdje treba ubijat valove protivnika. Jako zabavno u Coopu, ali serveri su užaš i više će se vremena provodit pokušavanjem spajanja u Party nego čistom igrom.
Platinum nije previše težak, ima par trofeja oko kojih se treba dosta potrudit, ali ako se prvo pređe na Normal, pa tek onda u svojevrsnom NG+ na Very Hard, onda je to ipak lakše. Ako se odmah prelazi na Very Hard, on da je težina i 5 od 10 jer ima nekih jako teških dijelova koji su prilično laki u NG+. Zato neki MP trofeji znaju biti zajebani i par njih mi je uzelo i po pola sata do 45 minuta vremena iako ih se moglo u 2 minute riješit čisto zbog blesavog dizajna trofeja, tj. onoga što treba napraviti jer doslovno najmanje greškice mogu zeznuti 95% onoga što si već napravio za taj trofej. Vjerojatno je i zato Platinum tako rijedak (5. najrijeđi trofej koji sam osvojio, ispred su samo 4 trofeja iz GT Sporta, a Platinum u ovoj igri je čak i nešto rijeđi od Platinuma u Fall Guysu koji mi je dosad bio 5. najrijeđi trofej).
Kvalitetna igra za dobru zabavu, ali ne očekivati remek djelo.
#550 - Injustice 2
Na ovu igru me @profMANTIKOR nagovorio (guzonja ). Igra je vrlo dobra, trofeji nisu pretjerano preteški, ali postoji RNG trofej zvan Cat Call. Uradio sam ga legit, mislim da 'sposobnosti' ima preko 200, a kad sam dobio svoj preostalo mi ih je još 5 za osvojiti. Početkom godine sam ga osvojio, ali onda sam odlučio da ću platinu ostaviti za okrugli broj radi Serotonin overload-a.
ThaUrban
Ajde sada kad imas iskustva jedinicu platiniraj. Rarity na ps4 je manji od suoer meat boya ali iskreno ne zaslusuje toliko niski rarity. Ali da je battle mode bolestan to je.
Ima ovdje netko da je platinirao Valhallu? Ja sam počistio doslovno sve osim jednog side questa u posljednjoj regiji koji je zbugiran i neće se učitati i sad mi to fali za platinum. Guglao sam i vidim da nisam jedini s tim problemom, zanima je li se netko još susreo s istim problemom i je li ga uspio nekako riješiti?
Mustinjo opisi mi o cemu se radi u side questu. Imao sam par zbugiranih koje sam eventualno rjesio, pa mozda je isti
Znači u regiji Hamtunscire lijevo od Wincestrea ima onaj world event s popom i ekipom koja stoji oko vode. On tamo nešto svoje priča, ali kad mu priđeš nema opcije za pokrenuti dijalog koji je potreban da bi quest uopće počeo.
Mustinjo ovaj nažalost još nije popravljen, kažu da dolazi u sljedećem updateu, planiraju popa maknut kompletno iz igre,
OverHypedG E jebiga onda. Ništa, čeka se sljedeći patch.
Doma sam non stop ovaj tjedan, kad si za da riješimo.
pravednik daj mi PSN pa se dogovorimo. Evo i moj pa tko hoce moze me dodat.
OverHypedG
OverHypedG Jel ti tak i tinder nick da te tamo dodam za ses?
foggy znas da ja rokam samo only fans.
Sljedecih 30 dana 83% popusta.
OverHypedG daj mi PSN pa se dogovorimo. Evo i moj pa tko hoce moze me dodat.
OverHypedG
Na exophase mozete provjerit koliko ste koju igru igrali vremenski za platinum i dalje. Broje se ps4 i ps5 igre, sa trice se ne broje.