Dva puta se mora preći, ali težina nije upitna, čak i Challenge mode je moguće odigrati na easy. Challenge kao takav daje veći multiplier skupljenih bodova i valute, te je jednostavnije na Challenge modu kupiti i upgrejdati sva oružja.
🏆 PSN TROFEJI 🏆
Tako je, ma igra je bila cista uzivancija za odmorit glavu i dusu
Iskočilo mi na PSN profiles pa sam bacil pogled
Potencijalnih 6 platina za 6 minuta (3 različite regije, PS4 i PS5).
Bilo bi možda smiješno da nije za prerezat si žile...
Related to "sise and guzice" koje searchas pa ti i predlaze odmah ovakve igre
Više pretražujem "Ninje u uskim crnim trikoima"
Naravno, već ima onih koji su "odigrali" svih 6 verzija igre
Vjerojatno radi umjetničke vrijednosti,....skriveni indie dragulj među igrama.
Tuhy A kaj tebe tolko muce te lagane platine? Nit budeš ikad broj 1 u svijetu ni u europi pa vjerovatno ni u Hrvatskoj a bome ni onaj s nula njih.
Nek ih skupe i 100 u 5 minuta ko da je ps level i trophiji kaj znace, nit dobijes kaj od sonija kakvu igru free ili discount pa je nebitno.
doctorfreak vjerovatno ni u Hrvatskoj
Ovo je sigurno a ne vjerovatno. Izdajica igra za krivu momcad
ThaUrban Jesi platinirao FF 7 Remake ? Jeli 12 teška il dugotrajna platina ?
btw. Kakav je onrush
HideooKoojima FF7R - nisam još ni upalio.
FF12 - dugotrajna je, ali postoji 2x i 4x speed u igri, znači može se i brže riješiti. Jedini trofeji sa kojima sam imao problema su ova 2 zadnja koja sam osvojio - Trial 100, ima mnogo taktika, načitat ćeš se i (meni osobno) Mist trofej, ali uspio sam riješiti.
OnRush definitivno preporučam sa još nekim, znači MP jer je lakše, a neki challenge-i se broje obojici. Postoje 4 moda, repetitivno. Postoji par challenge-a koje smo morali kompić i ja ponavljati.
#43 - Detroit: Become Human
Igra: 8/10
Tezina Platinuma: 2.5/10 (blizu 30h za Platinum)
Jos jedna kvalitetna Quantic Dream igra koja se oslanja na tought provoking pricu koja bi nas mogla cekati u buducnosti.
Vise manje sve trofeje sam skupio u 2 prolaska ne obazirajuci se previse na njih i onda speed runao 3. prelazak da sve pocistim. Rekao bih da su definitivno jednostavniji nego u Heavy Rainu, no kod jednog trofeja sa Connorom se treba paziti na odredene odluke inace ce se trebati par puta vracati na prijasnje chaptere kao sto sam ja morao.
FF12 - treba uložiti vremena i truda, nije preteška ako naučiš funkcije gambit sustava i kontinuirano nabavljaš što bolju opremu likova.
#174 Root Film
Vrlo dobra vizualna novela, ništa komplicirano oko trofeja. Recenzija napisana za dojmove.
#175 Dull Grey
"Vizualna novela", kratka igra ne baš pretjerano zanimljive naracije.
#176 Need for Speed: Payback
Koliko mi je ova igra strgala živaca to nisu istine. Koliko nelogičnosti u gameplay dizajnu da se ponekad čovjek zapita gdje je kreatorima mozak. Inaće vrlo dobar open world, korektan vozni model. Trofeji su većinom standardni za utrke, no collectiblsi i 3* na svim aktivnostima će iznimno testirati živce. Collectblsai se pojavljuju na mapi tek kad doslovno prođete na metar od njih. Chipove koji lebde u zraku sam znao hvatati po 30 minuta jer su promjera dva centimetra i pogoditi autom u letu taj minijaturni chip je prečesto nemoguća misija. 3* u svim aktivnostima...nije problem da aktivnosti nema milion, baš su debelo pretjerali s time. Uspio sam razbiti DS4 živcirajući se s ovom igrom.
#177 Sniper Elite 4
Guštao sam u igri igrajući solo. Pri izlasku probao u co-opu, puno je bolje ipak solo. Survivor s bratom je bio zabavan, nekoliko puta ginuli od Valkyria da bi nakon par tjedana pauze riješili iz prve. 100km shot distance je bio naporan u tri pm, ali se riješio farmanjem na jednom mjestu. Authentic težina...well...trajalo je. U duhu Tenchu serijala sam se šuljao uvijek te bih uvijek gasio igru ako bi poginuo kako bih si sačuvao živce i nepotrebno se frustrirao. No sposobnost rješavanja te težine hladne glave čine razliku između 100% platine i 98%.
Vizualna novela... A sunce ti jebem
Tuhy
Nemoj biti hejter, ima tu dobrih igara. Pustimo na stranu mogućnost skippanja cijele priče i riješit platinu u 3h. Gušt je kad pročitaš cijelu priču bez preskakanja što te dođe na cca 20h igranja. Odnosno čitanja.
Ja na vizualne novele gledam kao na virtualne knjige, opustiš se i čitaš i razmišljaš. Umjesto okretanja stranica papira klikčeš X ili R1