Jel' ima netko tko bi bio voljan pomoći mi oko prelaska Black Ops 3 na Realistic? Imam već mislim preko pola kampanje riješeno, tako da ne treba baš puno. Headset poželjan, kao i kakav takav skill, baš da se ne frustriram dodatno i zbog lošeg partnera.

Mozda si bio ulogiran i sa drugim userom pa je automatski i njemu otvorilo trofeje?
Da, tu sam pogriješio.

Kad sam se logirao i dalje mi je slao poruke tko mi je na frend listi. Sjećam se da kad sam kliknio tipku ps da mi je pokazao da sam logiran s dva usera. Tu sam pogriješio. Sad znam da ubuduće moram ići na log out, pa tek onda na log in s drugim userom (acc).

Vec 10 sati mi se Noctis vrti u krug dok ja igran Switch, a Survival skill se nista ne puni, jeli glitchan?

Hvala ti.  :)

Na ps3 nisam imao takvih problema. Tamo sam najnormalnije prebacio na drugog usera i automatski je sve konzola odrađivala. Ovdje sve moram sam.

Nisam ni znao do jučer, da je moguće u isto vrijeme biti logiran s dva acc i biti online. Ne shvaćam koji je smisao u tome, osim ako netko želi imati "tajni život" dvostrukog gamera. Iako je jedina razlika bila u boji na kontroleru (meni je plava po defaultu, a kad sam promijenio usera prebaci se na crvenu).

Ja sam mislio da je smisao u tome da npr. dvije osobe igraju na istom ps4, samo jedan igra pod svojim acc, a drugi pod svojim.

Ovdje je malo drugacije nego na ps3... Recimo igre koje imaju split screen (npr Borderlands) zahtjevaju 2 usera. S time obojica mogu osvajat trofeje na istoj konzoli u isto vrijeme.

A boja na joyi ti je glavni znak koliko usera je logano. Plava je uvijek default za jednog, neovisno o kojem useru se radi.

#192 Platina na PS3 ( Metal Gear solid V)  (Najgori nastavak do sada vidi se da je Kojima u padu ogromnom)

+

#4 Platine imam na PS4

Nakon dugo vremena truda i muke te nakon street fightera 4 osobno meni najdrazi platinum,

MORTAL KOMBAT X

Finally  : : :

Svaka čast COC@INE na MK platinumu  : MK uvijek imaju dosta teške platine jedini MK što sam pokušao i platinirao je onaj MK vs DC universe koji nije dug ali nije ni lagan. Evo danas sam platinirao MoH Frontline. Igra na momente zna biti frustrirajuća na hard težini i činjenice da u igri ne postoje checkpointi ali sa malo taktike i truda se sve da.

#84 Final Fantasy 15
85h sati uživancije, baš uživancije.

#84 Final Fantasy 15
85h sati uživancije, baš uživancije.
jesi riješava post game dungeonse i side questove? (pitioss ruins, vault key i backtracking na priđene dungeonse?

Nažalost ne baš, više sam gledao kako da pobjegnem van što prije iz tih dungeona

Nažalost ne baš, više sam gledao kako da pobjegnem van što prije iz tih dungeona
Odigraj Pitioss, ipak je to main dungeon u igri , objasni ti cilu povijest Eosa, Oriclea i Six Astral te prijašnje kraljeve Lucisa... nagrade su odlične i sam dungeon ko dungeon je nešto šta nisi dosad vidija u igri

minor spoiler - moš slobodno pročitat nije ništa ekstra

Radi se o platformerskom dungeonu, nema niti jedan jedini nepriajtelj, Noctis je sam saznaje svoje porijeklo, povezanost sa Ardyon itd itd.  Isto daklo nadaleko najtezi i najduzi dungeon

Gledao sam to na live tv kako tip prelazi. Gadno skakanje bogme, fino olakšanje je dobio kad je izašao van

Konačno! Platina broj 27 26, vrlo rijetka moram spomenuti te prva Vita platina za mene kao takvog - Exist Archive

igra: 7/10
- OK priča, jednolični dungeoni, par bugova (koji se javljaju kod spamanja određenenih skill-ova), glas Albera Weskera (haha) nakon svake borbe; nebih preporučio ljudima koji ne igraju RPG-e

vrijeme: cirka 125 sati
- trajalo bi i manje da pri prvom prelasku nisam rješavao sve i svašta

težina platine: 4/10 (znači, 8/10 za ove koji nisu spretni kao ja)
- sve se svodi manje-više na grindanje, ali neki trofeji mogu biti zajebani budući da - barem koliko ja vidim - na netu uopće nema trophy guide-a

...i sad se sve sprema u košaru dok se Zelda ne odigra.

10 dana kasnije

Horizon Zero Dawn platina je pala nedavno al sam zaboravio spomenuti :)

5000 trofej pao jučer.
Nastavljamo dalje, nema predaje!

#53 Final Fantasy XV.

Platina ništa posebno, dok se završi igra se većina toga i otključa. Jedino je Survivor sa Gladiousom bio grind te sam po prvi put u gaming karijeri upotrijebio rubber band trik za trčanje u krug 
Igra je zabavna, ali priča, likovi i sve ostalo što jedan FF čini FF je apsolutna katastrofa i sramota za Square. Nakon odličnog World of Final Fantasy, ne znam iskreno što im je ovo trebalo. Radije da su uzeli još godinu dvije i od ovog napravili smislenu priču. Ovako, diskresija.

#29 Watch Dogs

Disk Space Full  :

8 dana kasnije

Pala je platina broj 27, Resident Evil 0

igra: 9/10
Mislim da sam već rekao nekih 2-3-416 puta da moje ''sveto Resident Evil trojstvo'' čine REmake, dvojka i Zero (ovim redoslijedom) i teško da će se to ikad promijeniti... osim ako Capcom iznenadi sa remakeom dvojke i poboljša ionako odličnu igru. Smiješno je, pomalo ironično, a možda i žalosno - zavisi kako gledate - da je igra koja se zove Resident Evil Zero iliti nulti Resi iliti igra koja se odvija prije svih drugih dijelova zapravo i zadnja koja se igra na old skul način. Istina, nije ni Revelations loš, ali jao, kako se taj serijal srozao zadnjih godina.
Priča sama po sebi nije nešto - nije da se to od ovog serijala očekuje - ali nećemo se žaliti. HD remaster je vrhunski odrađen - ipak je u pitanju Capcom, a ne Konami (lol) - te sam u njem uživao kao i onih davnih dana na Kjubu na kojem je originalno i izašla. U mnogočemu je Zero sličan jedinici, neke zagonetke se možda čine i ''kopirane'', ali ipak je riječ o dosta staroj igri (ako se ne varam, Zero je prvobitno bio najavljen i razvijan za Nintendo64, pa su vjerojatno samo ''poboljšali grafiku'' za GameCube i ostavili ovako kako je; nije da se ja bunim). Svakako trebate odigrati ako još nište.

težina platine: 8/10
Vjerojatno se samnom neće mnogi složiti, ali da, meni je ovo bila teška platina. Osim par standardnih story trofeja, ima tu i par gluposti (tipa: neka glazbeno nenadarena Rebecca svira klavir, neka slabašna Rebecca pogurne težak predmet, dozvoli da te Infected Bat - koji, ironično, ne može ''baciti'' poison status na tebe, a zove se infected - podigne s poda itd.), ali i teških. Dva definitivno najteža trofeja, barem po meni, su From Zero to Hero (završi igru na hard težini) i Distracted from the Hunt (pobij sve protivnike u Leech Hunter mini igri). Igrao sam igru na GameCube-u, pa na Dophin emulatoru, pa PC verziju HD remastera i sad PS3 verziju... i unatoč tome, nakon toliko prelazaka (ni sam neznam koliko ih imam) dobro sam se pomučio s ovime. Da stvar bude smiješna, na Normal težini je Zero daleko lakši od rimejka jedinice. Na baš svaki metak treba paziti. To se zove survival horror.