#174 Root Film
Vrlo dobra vizualna novela, ništa komplicirano oko trofeja. Recenzija napisana za dojmove.
#175 Dull Grey
"Vizualna novela", kratka igra ne baš pretjerano zanimljive naracije.
#176 Need for Speed: Payback
Koliko mi je ova igra strgala živaca to nisu istine. Koliko nelogičnosti u gameplay dizajnu da se ponekad čovjek zapita gdje je kreatorima mozak. Inaće vrlo dobar open world, korektan vozni model. Trofeji su većinom standardni za utrke, no collectiblsi i 3* na svim aktivnostima će iznimno testirati živce. Collectblsai se pojavljuju na mapi tek kad doslovno prođete na metar od njih. Chipove koji lebde u zraku sam znao hvatati po 30 minuta jer su promjera dva centimetra i pogoditi autom u letu taj minijaturni chip je prečesto nemoguća misija. 3* u svim aktivnostima...nije problem da aktivnosti nema milion, baš su debelo pretjerali s time. Uspio sam razbiti DS4 živcirajući se s ovom igrom.
#177 Sniper Elite 4
Guštao sam u igri igrajući solo. Pri izlasku probao u co-opu, puno je bolje ipak solo. Survivor s bratom je bio zabavan, nekoliko puta ginuli od Valkyria da bi nakon par tjedana pauze riješili iz prve. 100km shot distance je bio naporan u tri pm, ali se riješio farmanjem na jednom mjestu. Authentic težina...well...trajalo je. U duhu Tenchu serijala sam se šuljao uvijek te bih uvijek gasio igru ako bi poginuo kako bih si sačuvao živce i nepotrebno se frustrirao. No sposobnost rješavanja te težine hladne glave čine razliku između 100% platine i 98%.