Emilijo  svaka cast za uncharted platine, volio bih ih imat osobno u kolekciji al neide mi bas =/

5 dana kasnije

Sleeping dogs HD+DLC 100% pala platina

https://www.youtube.com/watch?v=jBauzgOxxdI

Platina no 12 i 13: Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII-2

Ove platine sam već ranije imao na starom ps3 acc-u, ali nekako mi nije u redu da fale na novom acc-u pa sam platinirao opet , a i lightning returns stoji na listi .Btw vidim da ove igre dobivaju dosta hate-a , istina sama priča nije možda na razini prethodnih naslova, ali ATB sustav borbe, Crystalium development kao način level-upanja, zanimljivi likovi i bolesno dobar ost...po meni taj hate je  neopravdan.

Uz to Final Fantasy XIII-2 uvodi jedan novitet sa kojim se prije u igri nisam susreo. Većina igara iz serijala, a i općenito iz tog žanra svodi se na spašavanje svijeta od "Generičkog" zlikovca kojemu je jedini cilj uništiti svijet ili uspostaviti režim terora i apsolutne moći. Caius Ballad ,glavni antagonist u igri je sve samo ne standardni zlikovac, sve što radi, radi kako bi spasio od vječnog prokletstva osobu do koje mu je stalo pa i pod cijenu vlastita života. Priča se možda čini dosta zbrkana, ali tko god si je dao truda i pročitao što piše u onim fragmentima koji se skupljaju kroz igru , bit će mu jasno mu da se radi o svemu samo ne o standardnom generičkom jrpg naslovu.

#3 Wolfenstein: The Old Blood - prvo mi se nije dalo ic platinirat ovu igru, al drago mi je da sam se ipak odlucio. Challenge mape su bile malo zajebane, al nista nemoguce pogotovo za fps veterane nebi trebalo bit problema. Uber sam varao presao sam samo zadnje poglavlje jer mi se nije dalo sve ponovo prelazit, al brijem da bi mogao prec igru na uber jos sam se ispraksirao na challenge mapama.

Rainbow Six Siege

Napokon i ovo riješio, mp dio trofeja nije toliko težak ali zato ima 20h grindanja u terrorist huntu.

Nakon vise od 100h pala je platina u Ghost Recon Wildlands.
Moram priznati jedna od drazih.

Upravo pala 65. platina iz Tearaway Unfolded i sada imam 100% osvojenih trofeja iz sve 3 Media Molecule igre (LBP, LBP 2, Tearaway). Igra je zakon i jedino me smetala losa kamera i neki bugovi. Sve u svemu 10/10. Srce mi se para kad vidim da ovako dobra igra je komercijalni flop - prvo je na Viti nitko nije kupio, a sad na PS4 pogotovo. Sto je jos zalosnije, igra je dosla na PS+, i opet je nitko ne igra. Izgleda da jednostavno nema publike na PS4 za ovakav tip igara. Vjerujem da bi na nekoj Nintendovoj konzoli puno bolje prosla. Platina je dosta lagana, najteze mi je bilo prenijeti onog gophera bez da izgubim zivot. Na kraju sam skupio dosta sati u igri. Prvi put sam je presao ne razmisljajuci o trofejima, potom sam svaki level ponovo istrazio da pronadem sto vise stvari i onda sam pratio youtube videa da skupim sve sto mi je ostalo. Nazalost, ne vjerujem da cu kupovati nadolazecu igru od MM - Dreams.

Tuhy sto je bilo sa Super Meat Boy platinom? Nemoj mi rec da si odustao.

#4 Ratchet i Clank - laganini platina, odlicna igra. Must have za vlasnike ps4 i ljubitelje platformera.

pala platina, igra ko za ubisoft prosjecna, prica se trudi bit zanimljiva,

.....ahem...... a koja igra?

Ghost Recon: Wildlands

#8 Tales from Borderlands

Nemam što dodat, telltale igra, pređi i dobi platinu, nije loša igra samo su meni takve igre malo dosadne.

"igra"
Znam ja da potajno želiš igrati Telltale i dontnod

.....ahem...... a koja igra?
krs: divlja polja