HideooKoojima Pozdrav , planiram odigrati Ratchet & Clank na PS5 pa me zanima pošto mislim platinirati igru jeli glitch (nisam siguran koji da sada ne provjervama tj.sigurno ljudi koji su platinirali igru znaju) vrijedi i nakon update ili bolje da to odradim na PS4 dok se još moze ?
Legendary_Hero HideooKoojima Možeš sve trofeje dobiti bez prevelike muke bez ikakvih glitcheva, govorim o PS4 verziji. Koji te uopče glitch zanima?
crowizard HideooKoojima Kao sto ti je Legendary Hero rekao, mozes sve osvojiti bez glitcheva, tako sam i ja na ps4 osvojio, a i igra je zabavna tako da ti nece biti nikakvo mucenje
doctorfreak crowizard Pa da al kaj nije fora u tome da se mora vise puta proci igra za platinu? Bila je zabavna za jednom proci, ali za drugi prohod mi je bila predosadna, pogotovo kad su odmah sva oruzja otkljucana.
crowizard doctorfreak Mislin da se 2 puta treba preci zbog onog challenge moda, ali meni je i drugi put bila dost dobra
Legendary_Hero doctorfreak crowizard Dva puta se mora preći, ali težina nije upitna, čak i Challenge mode je moguće odigrati na easy. Challenge kao takav daje veći multiplier skupljenih bodova i valute, te je jednostavnije na Challenge modu kupiti i upgrejdati sva oružja.
Tuhy Iskočilo mi na PSN profiles pa sam bacil pogled Potencijalnih 6 platina za 6 minuta (3 različite regije, PS4 i PS5). Bilo bi možda smiješno da nije za prerezat si žile...
doctorfreak Tuhy A kaj tebe tolko muce te lagane platine? Nit budeš ikad broj 1 u svijetu ni u europi pa vjerovatno ni u Hrvatskoj a bome ni onaj s nula njih. Nek ih skupe i 100 u 5 minuta ko da je ps level i trophiji kaj znace, nit dobijes kaj od sonija kakvu igru free ili discount pa je nebitno.
foggy Tuhy Više pretražujem "Ninje u uskim crnim trikoima" Bome si nastran kad ti trebaju tipovi u tajcama.
Tuhy Naravno, već ima onih koji su "odigrali" svih 6 verzija igre 😃 Vjerojatno radi umjetničke vrijednosti,....skriveni indie dragulj među igrama.
Soul doctorfreak vjerovatno ni u Hrvatskoj Ovo je sigurno a ne vjerovatno. Izdajica igra za krivu momcad 😛
HideooKoojima ThaUrban Jesi platinirao FF 7 Remake ? Jeli 12 teška il dugotrajna platina ? btw. Kakav je onrush