OverHypedG

Nice! Odličan serijal za imati u kolekciji. Nove GoW igre su mi bile baš zabavne platine.

Bilo je malo jebade, 2 camp sam bio missa u Eidos9 i to su ih jebeno hiddali tesko da ih je neko nasao obicnim igranjem. Sta je najgore zadnji ending koji sam trebao zavrsit je bio kad Lilly nema 100% a da bi isao u Eidos9 moram imat 100% tako da sam morao sarat sa cloud saveovima da ispunim.

Odlicna igra preporuka svima da je kupe 🙌

escoban

Ja sam ih našao odmah jel sam istraživao svaki korak u ovoj Game Of The Year igri što inače nikad ne radim (jedino sam sve isto tako istražio za još jedan Game of the Year - Left Alive), ali opet sam fulao mislim tri u Desert za što sam bio poprilično izenađen jel sam bio uvjeran da nema šanse da išta promašim u igri.

Legendary_Hero I ja sam sve zivo istraziva, cak sam i vidio taj dio kad ides po raspadnutoj prugi, al racuna sam da nema nista osim golda tamo pa nisam isao dokraja, nisam ocekiva da ces slideat po rollercosteru i otvorit novi dio mape

escoban

Eve je puna iznenađenja. Nema do Eve.

Šteta što nema trofeja za Hard mode i Challenge mode.

Dvije nove platinice

#125 Ghostrunner 2

Igra 9/10

Težina 5/10

Prva platina na PS5 pripada Ghostrunneru 2. Igrao sam jedinicu prije godinu dana i svidjela mi se jako. Dvojka ima sve što i jedinica samo još malo nadograđeno. Jedina zamjerka u igri mi je taj open world dio jer mi nikako nije sjeo u igru ovakvog žanra ali u kompletu i dalje sam jako zadovoljan igrom.

Prica prati radnju jedinice tj. desava se nakon kraja prvog dijela te je glavni lik isti (Jack). Klasicna prica, Dharma Tower se suočava sa problemima nakon prvog dijela i razne frakcije je zele osvojit, kako idete kroz igru i skupljate memory shards dobijate upgradeove razne koji vam mogu pomoci u igri. Također imate i ultimate abilitye koji mogu puno poslužit ako se iskoriste na pravi nacin te za ponovo koristenje morate napuniti meter tako sto ubijate neprijatelje. Ono sto me dojmilo najvise su boss borbe, nacin na koji su dizajnirane te skoro svaki boss ima neki svoj nacin borbe, ima kreativnih i raznih neprijatelja također, soundtrack mi je dosta dobar, a o loadingu na PS5 mislim da ne treba trositi rijeci.

Platina nije nesto teska, ali ovisi od osobe do osobe. Meni pasu sve igre koje su fast paced tako da nisam imao muke, malo je teza od jedinice iz tog razloga šta postoji trofej da pređete 5 levela bez umiranja dok je u jedinici bio samo 1. Kad savladate perfect parry za metke i close combat kod Shinobi neprijatelja, igra postaje laksa, još uz upgradeove vam moze olaksati posao. Steta sto nema trofej za sve levele bez umiranja, to bi bilo vec jebeno jer neki leveli i boss borbe znaju bit zajebani dosta. Igra ima dosta collectiblsa u obliku mačeva, audio logs, artefakata, ali kao i uvijek YouTube tu odradi posao. Velika vecina su misc trofeji koji se mogu nakon story moda skupiti.

Zadovoljan san dvojkom i cekam trojku.

#126 Astro's Playroom

Igra 10/10

Težina 2/10

Majko mila kakva igra, kakav nostalgia trip, kakav svijet su napravili sa ovom igrom. Primarni cilj je bio pokazat kakav je DualSense kontroler, ali to mi je palo sve u drugi plan (iako jebeno puno opcija ima) dok sam se uglavnom fokusiro na prekrasan Astro svijet sa pregrst Easter Eggova. Meni je ova igra savrsena te iako ne podrzavam Sony zbog svoje pohlepe moram im skinit kapu za ovo. Istrazivao sam svaki kutak igre gdje se moglo ici, na kraju mi je falilo nešto sitno puzzli i artefakt koje sam izgooglo. Kad bi doso na zadnji nivo prije skupljanja svake konzole ostavio bi kontroler i samo slusao muziku user interfacea pojedine konzole.

Na PS3 sam se najezio jer ga i dan danas pamtim. Naime, tetka moja koja zivi u Parizu mi je rekla da će kupit PS3 kad izađe jer sam bio dobar u skoli, a njoj je skola značila sve budući da je radila kao profesorica francuskog i talijanskog. Kad je dosao taj dan, ljudi su čekali u redu noc ranije te dok je ona dosla na red lik kaže da su se svi primjerci rasprodali. Samo jedan je stajao u izlogu, ali njega su raspakirali dan ranije kao izlozbeni primjerak. Ona je rekla da nece izaći iz trgovine ako joj ne prodaju taj iz izloga i eto nakon natezanja, povuci-potegni ona uspije kupiti PS3 i donijeti ga u Split. Sjecam se da sam prvih mjesec dana bio "faca" u kvartu da nema osobe koja nije dolazila kod mene da vidi novo cudo tehnologije jer je skok sa PS2 na PS3 po opcijama raznim bio velik, i jos se sjecam prvog paljenja konzole, nas nekolicina mamlaza gleda u cudu bootanje konzole, toliko smo bili pod dojmom da uopće nije bilo bitno sto nisam imo nijednu igru Ha-Ha-Ha. Lijepa sjećanja.

Platina je laganica, nema se sta reci, prakticki te igra vodi i sami trofeji su nadogradeni hintovima koji ti pokažu videom sta trebas napraviti. Gust nenormalan, osim trofeja ganjo sam malo i Friends Leaderboarde pa sam iso na svih 8 levela speedruna bit u prva tri na listi prijatelja.

Vidio sam da je @Tuhy dao truda sa dobrim vremenima pa sam iso obarat sve high score i mogu rec da na zadnjem si me i namucio dok nisam uspio jedan sjeban jump koji skrati sekundu😀.

Naravno da cu uzet nakon ovoga i AstroBot samo cu pričekati popust jer savrseno su odradili posao.

Jučer mi samo počele notifikacije iskakat da si preuzeo vodstvo… mrš 😄😄

Na dvojci me isto jedan frend prešo na svima (osim možda na jednom, nisam ziher). . A ono, fora se tak nadmetat, pogotovo u tolko simpatičnoj i dobroj igri. Ostavil sam si instaliranu dvojku, tam oko praznika ću ić malo popravit vremena.

Btw, čestitke na kupnji petice 🤜🤛😊

Fenix htio sam te dodati al radi private settinga ne mogu. Možeš i ti mene dodati, PSN ID je XcaliBird

Tuhy

Što je najlude od svega PS5 sam dobio nedavno za rođendan od ekipe s kojom igram cold war multiplayer. Iznenadili su me jer sam im govorio još prije kako planiram uzet ps5 iza Nove Godine, a oni su govorili ma sta ces cekaj jos malo i jednu vecer kad sam bio kod prijatelja ovaj upa sa kutijom u sobu odjednom 😂. Strava. Reko sam im da ih moram izvest na veceru zauzvrat i to postenu neku veceru 😀.

@Fenix @OverHypedG dodat ću vas kroz 20 tak min.

Fenix tetkice dodajte me da obaram vaše rekorde

Emilijo te šiša, jbte. Tetkico ❤️

Tuhy to si sad mojoj ženi napisao, ali dobro, navikla je od tebe 🤣

Fenix

Uhh 😅😅

Dobil sam već porciju od nje prije koju godinu 😁. Još uvijek ima onaj dildo? 😄

Bit će još koji ove godine, jebiga igrale su se dugačke igre

4 dana kasnije

#236 Astrobot

Puno bolje nago prvi dio. Ova igra ima glavu i rep.

Respekt programerima jer su se potrudili oživjeti uspomene na sve te dobre PS igre i likove.

Ako je ovo GOTY to mora da je zbog toga jer je svaki planet drugačiji, svaki ima svoju drugačiju mehaniku igranja i na tome im svaka čast.

Uživancija tokom cijelog igranja, osim master challenga jer mu tu nije mjesto. Ipak je ovo igra za djecu.

Evo 18h prije leta za Houston ja skidam jos jednu platinu, a vi tu po forumu pizdrite jel trailer od igrice ima puno dislajkova i jel ga se sere po netu, vrli gejmeri Ha-Ha-Ha vise postova po forumu nego sati u igrama.

Lipa ikonica, a igra kulminacija valjda 90% japanskih fetisa 🤣

Jos cu zalipit jednu za @foggy

Platina sam ju nedavno a jos ne znam kako je igra zavrsila jer sam zadnja 3,4 chaptera sve animacije priskaka koliko su smorili s pricom Ha-Ha-Ha al gameplay je odlican i ima dosta izazovnih challenga, s obzirom na prijasnje teske platine koje imam ovoj bi da bez greske 8/10 zbog njih, doslo mi je vise puta da zviznem joystick od zid al onda se sitim da je kosta 250tak eura Ha-Ha-Ha

Blitz Jos cu zalipit jednu za @foggy

Pa i jesi, ova prva gore je za mene i to je JRPG godine uz ostale, a to nisi komentirao 🙂

Blitz Platina sam ju nedavno a jos ne znam kako je igra zavrsila jer sam zadnja 3,4 chaptera sve animacije priskaka koliko su smorili s pricom al gameplay je odlican i ima dosta izazovnih challenga, s obzirom na prijasnje teske platine koje imam ovoj bi da bez greske 8/10 zbog njih, doslo mi je vise puta da zviznem joystick od zid al onda se sitim da je kosta 250tak eura

Pa onda smo tu, 78/100 sam im dao. Znam da vrijedi barem osmice, ali toliko su me razočarali s hrpom nepotrebnih gluposti i tom pričom da im nedam (kao da je to bitno ali meni je). Challengi nisu uopće dobri nego nepošteni, osjećao sam se kao hendikepiran u većini, a dodatno što se boriš po 30min u areni i onda ti kornjača baci meteor i ubije te u 28. minuti jer eto tak se složilo. Nek si zabiju u pak to sve skupa.

Čestitke 😃

I slažem se, nitko ne igra, svi samo melju.