Nije. Bolji je u doslovno svakom aspektu.

maverick Imas recu na mom sajtu.

PS u ovom osvrtu ne mislim usporedno s jedinicom taj dio za upgrade, malo sam glupo srocio recenicu.

foggy pa bas gledam zato sto znam da i doom 2016 ima tih nekih beskorisnih upgradea i runa. posebica ona runa koja ti daje dodatnu granatu. tko to koristi i bira ispred nekih poput veci range za execution itd lol

zontra Knack 1 sam platinirao tri puta i svaki put mi je trebalo oko 4 prelaska da bi skupio 10 Diamond Relics. Nakon toga ćeš trebati preći igru još jednom na Very Hard i na Hard (ako već nisi).

emilijo Knack 1 sam platinirao tri puta

Moja sućut.

emilijo
      Jesi li koristio farming metodu ili su ti Diamond Relicsi prirodno padali dok si otvarao Treasure Chestove?

zontra

Da slažem se JC 3 sam platinira ima 2 godine i igra ima stvarno lose upravljanje tako da su neki challengesi po pitanju trka ili tako nesto slicno znali izazvat probleme. Tribalo se potrudit za platinu, a DLC- ovi su mi bili kratki i zabavni. Jeli tko igra JC 4 zanima me kakvi su dojmovi isplati li se uzet?

Ukoliko nekoga zanima, u Mafiji 2 trofej the enforcer (kill fifty enemies) se ne otključava. Nije samo igra zbagana nego i trofeji 🤷‍♂️

sandidam Ukoliko nekoga zanima, u Mafiji 2 trofej the enforcer (kill fifty enemies) se ne otključava. Nije samo igra zbagana nego i trofeji

PS3 ili PS4 verzija?

Prelazim drugi put Trails of Cold Steel 2 i ne otkljuca mi se trofejza sve chestove haha. Treci playthrough here i come

emilijo
            Vec sam bio na rubu da igru posaljem u tri materine, ali ajde danas mi pala 2 Diamond Relica nakon dugotrajne i dosadne farming metode, pa mozda i nece trebat vise od 15 prelazaka.

Platinum #9

Mortal Kombat 11

Nikad nisam znao igrati fightere a uvijek sam htio, barem biti neki prosjek.

Zato sam si dao zadatak platinirati ovu igru i uspio sam. Bilo je jebački, a tutorial igre je najteži tutorial bilo koje igre ikad.

Icek Nešto što inače prezirem. MOBA. Ali ova igra mi je zapravo bila SJAJNA.

Platinum #80
            The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II
            Zabava: 7/10
            Težina: 3/10
            Vrijeme: 85-100h
            Stvarno volim ovaj serijal. Krenuo sam s Trails in the Sky koji mi je vjerojatno još i bolji, ali Cold Steel je stvarno pravi old school turn-based JRPG. Ima malo Persona spiku kod tog socijalnog aspekta i bondanja sa svojom ekipom, hrpa likova, super "materia" system, odlični fajtovi, miljardu kombinacija, genijalan soundtrack...Samo je grafički igra blago rečeno smeće i mislim da PS2 ima bolju grafiku. Nema veze, niti malo me ne smeta i sve ovo što je dobro je obavezna zadaća za svakog tko kaže da igra i voli JRPG.

Sljedeće:
            Vjerojatno se bacam na Xenoblade Chronicles za Switch, ali vidjet ćemo.

@Miro Igrao si Trailse?