Sa novim updejtom konacno mozete obrisati 0% trofeje , tocnije ona smeca sa plusa sta pokrenete i vidite da su smeca ;D
Samo na PS4 pretpostavljam? Dakle baĆĄ pobrisati pobrisati, ne samo sakriti?

Da , bas pobrisati ali moraju biti 0% i fakat ih nema ni na psnprofiles vise.

Mislim da ću i ja tu Xilliu konačno ubosti. Ne samo zbog lagane platine, već zato jer sam i Tales fan. Vidim da je 199,00 kn na Store-u, ja na računu imam oko 59, znači jedan bon od 150 hrk...
Samo se nadam da je Dhaos kostim dostupan za download. Milla izgleda pre-fakin-osom u njem.

JoĆĄ jedno pitanje: ĆŸenska se zove Milla Maxwell i negdje sam pročitao da ona nije čovjek. Da li to znači da je ona zapravo isti onaj summon spirit Maxwell koji se pojavljuje i u drugim Tales igrama?

Odgovor na to pitanje ćeơ dobiti na samom kraju prve Xillie, dok ćeơ dodatno pojaơnjenje njene proơlosti i svega ostaloga dobiti tijekom igranja druge Xillie.

Da , bas pobrisati ali moraju biti 0% i fakat ih nema ni na psnprofiles vise.
Sexy, sada mi neće biti hrpa igara u trophy listi koje pokrenuh i nikad viĆĄe ne vidjeh. JoĆĄ kad bi se mogle tako pobrisati i one igre gdje je samo jedan trofej, gdje bi mi bio kraj 

JoĆĄ kad bi se mogle tako pobrisati i one igre gdje je samo jedan trofej, gdje bi mi bio kraj 
Samo za tebe, jedna prigodna:

http://www.youtube.com/watch?v=aA2YB-CWZek

OK, pobrisao na ps4 sve igre sa 0% trofeja,  aĆŸuriram trofeje nekoliko puta, ti igara viĆĄe nema na trophy listi, ali su i dalje na psnprofiles. Premium member sam i nekoliko puta sam si i tamo aĆŸurirao profil, ali su mi i dalje vidljive ove igre sa 0%. What am I missing? 

MoĆŸda je problem ĆĄto ti ih je PSNprofiles već registrirao. Da si ih obirsao prije sync-a, nebi bili vidljivi.
Neznam. Valjda. Nagađam.

Dakle treba nakon brisanja osvojiti jedan trofej u nekoj igri i onda će se sve aĆŸurirati kako treba. Yaay.

Ja sam obrisao , syncao i odmah ih nije bilo na psnp.

Jesi li osvojio neki trofej nakon toga? Jer meni se i dalje prikazuju. Moguće jer nisam syncao trofeje i na PS3 joĆĄ pa moĆŸda i to ima utjecaja. No dobro, nije to toliko bitno 

Ja mislim da bi ti bilo najpametnije napraviti novi profil i igrati samo one igre s laganim platinama.

Nisam jer sam isao provjeriti odmah jel radi.
obican sam user na psnp pa sam cekao 1 h da se osvjezi trophy card. dakle taman je prosao 1 h , obrisao syncao , psnp mi je stvorio karticu odem na profil i nema 0% igara.

Icekℱ , plati im jos jednom. Mozda onda proradi :)

#184 - Bloodborne

Sad je pitanje, kako se nakon ovoga vratit igrat soulse :-D
No koliko god mi ovaj stil gameplaya vise odgovara, a pogotovo setting, Demoni mi ipak ostaju na tronu.

A puno sam igra :
Sada povratak u svit medju zive

Evo ti stari plus samo zato jer... um... zavidim ti na povelikom... broju platina.

Inače, spomenuti Bloodborne sam igrao na Info sajmu proơle godine. Blago rečeno, igra mi se ne sviđa. Uopće.

Davno sam ja rekao da blitz nije normalan. Eto.

#184 - Bloodborne

Sad je pitanje, kako se nakon ovoga vratit igrat soulse :-D
No koliko god mi ovaj stil gameplaya vise odgovara, a pogotovo setting, Demoni mi ipak ostaju na tronu.
Čestitke  :)