zontra

Da slažem se JC 3 sam platinira ima 2 godine i igra ima stvarno lose upravljanje tako da su neki challengesi po pitanju trka ili tako nesto slicno znali izazvat probleme. Tribalo se potrudit za platinu, a DLC- ovi su mi bili kratki i zabavni. Jeli tko igra JC 4 zanima me kakvi su dojmovi isplati li se uzet?

Ukoliko nekoga zanima, u Mafiji 2 trofej the enforcer (kill fifty enemies) se ne otključava. Nije samo igra zbagana nego i trofeji 🤷‍♂️

sandidam Ukoliko nekoga zanima, u Mafiji 2 trofej the enforcer (kill fifty enemies) se ne otključava. Nije samo igra zbagana nego i trofeji

PS3 ili PS4 verzija?

Prelazim drugi put Trails of Cold Steel 2 i ne otkljuca mi se trofejza sve chestove haha. Treci playthrough here i come

emilijo
      Vec sam bio na rubu da igru posaljem u tri materine, ali ajde danas mi pala 2 Diamond Relica nakon dugotrajne i dosadne farming metode, pa mozda i nece trebat vise od 15 prelazaka.

Platinum #9

Mortal Kombat 11

Nikad nisam znao igrati fightere a uvijek sam htio, barem biti neki prosjek.

Zato sam si dao zadatak platinirati ovu igru i uspio sam. Bilo je jebački, a tutorial igre je najteži tutorial bilo koje igre ikad.

Icek Nešto što inače prezirem. MOBA. Ali ova igra mi je zapravo bila SJAJNA.

Platinum #80
      The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II
      Zabava: 7/10
      Težina: 3/10
      Vrijeme: 85-100h
      Stvarno volim ovaj serijal. Krenuo sam s Trails in the Sky koji mi je vjerojatno još i bolji, ali Cold Steel je stvarno pravi old school turn-based JRPG. Ima malo Persona spiku kod tog socijalnog aspekta i bondanja sa svojom ekipom, hrpa likova, super "materia" system, odlični fajtovi, miljardu kombinacija, genijalan soundtrack...Samo je grafički igra blago rečeno smeće i mislim da PS2 ima bolju grafiku. Nema veze, niti malo me ne smeta i sve ovo što je dobro je obavezna zadaća za svakog tko kaže da igra i voli JRPG.

Sljedeće:
      Vjerojatno se bacam na Xenoblade Chronicles za Switch, ali vidjet ćemo.

@Miro Igrao si Trailse?

Napokon! Jebeno napokon! Najodvratniji trofej u povijesti je rijesen. Sad je otvoren put prema Platini.

#36 Middle earth: Shadow of War

Nista prezahtjevno za platinirati,meni zabavna platina. Bas sam se izgustao igrajuci.

Kada platiniram GTS najrjeđe platine će mi biti:

1. Trackmania Turbo - 0.59% (na EmilijoCRO i LimeCRO profilima)
      2. Gran Turismo 5 - 0.62% (na EmilCRO profilu)
      3. Gran Turismo Sport - 0.73% (na LimeCRO profilu)
      4. WipEout HD - 1.03% (na EmilCRO profilu)

Vama?

emilijo Resident Evil 5 i Bloodborne. jedine dvije koje imam i to obje na razlicitim acc lol

emilijo

1. Injustice : Gods Among Us 0.30%
        2. Mortal Kombat VS DC Universe 0.58%
        3. Trackmania 0.59%
        4. Max Payne 3 0.72%
        5. GTA IV 0.95%
          GTA ujedno i prva platina ikad osvojena 17.8.2009. Kako je to bila zajebana igra za platinirat u to vrijeme jer se znalo jako malo o multiplayer trofejima tocnije onome petrovic trofeju. Sjecam se da je postoja neki forum posvecen samo tom jednom trofeju. Najbolji community ikad je ta igra imala.

Platinirao sam Battlefront 2 pred pola godine pa da napišem par informacija ako se netko odluči za tako nešto posto je igra besplatna idući mjesec.
        Singleplayer trofeji su podosta jednostavni, i mogu se pokupiti s jednim prolaskom igre. Većina ih se dobije za običan prolazak levela. Četiri preostala popratite prije nego započnete kampanju da ih znate obaviti kad dođete na određenu misiju.
        Balance point - pri kraju druge misiji doći cete do dijela kada morate programirati nekakvu konzolu i onda ju čuvati. Tada će vas napasti masu neprijatelja i blizu te konzole na podu cete imati kutiju s oružjem barrage (slično grenade launcheru). Trebate ubiti 5 neprijatelja s tri metka (granate). Na tom dijelu je najlakše otključati trofej. Ako ne uspijete iz prvog pokušaja restartajte chekpoint i probajte ponovno.
        Master of Deception - tu trebate s leđa riješiti scout troopera. U četvrtoj misiji negdje na polovici vidjet cete scout troopera kako chilla naslonjen na odradi. Dođite mu s leđa i riješen trofej.
        X wing vs tie fighter - kao sto kaže opis srušite 8 starfightera u misiji Jakku.
        Dark Forces - najzeznutiji singleplayer trofej zbog naknadnog patcha koji je promijenio način funkcioniranja droida. Trebate stunati 3 neprijatelja istovremeno s time da se prije toga mora napuniti power droidu. U prvoj misiji (ne prologu) ubijte stealthom prva dva neprijatelja i kad mu se napuni power odite s lijeve strane do ulaza u nekakav bunker. Tamo će u jednom trenutku stajati tri čovjeka i pokušajte neprimjetno doći blizu njih i stunati ih.
        Multiplayer trofeji su bili užasno teški sve do 11og mjeseca prošle godine. Tada je uveden co-op multiplayer i 90% njih se može tamo riješiti igrajući protiv botova tj AI igrača. Jedina tri trofeja koja su zeznuta su onaj gdje trebate doći do levela 50, koji je užasno dugotrajan i kad završite sa svim trofejima doći cete do otprilike 25-30 levela. Pratite kad su quadriple XP dani jer tada možete nabrati masu XP-a. Druga dva zeznuta su multi-tasking i the bober. U bomberu trebate srušiti 50 neprijateljskih letjelica s topovima u multiplayer modu starfighter assault. Ako se dobro sjećam L2 ispaljuje te ion topove. Par puta tokom partije vidjet cete nekakvu skupinu od 4-5 brodova koje trebate srušiti jer nose nešto. Ti brodovi se ne brane i najlakše ih je srušiti s ion topovima. U multi-taskingu trebate s običnim brodom srušiti hero ship. Po meni najteži trofej. Taj pustite za kraj kad se malo ispraksirate u vožnji starshipovima.
        Ako imate kakvih pitanja slobodno pošaljite PM 🙂

#23 - Knack

Svijet je jedno prekrasno mjesto. Jer svijet u kojem vise nikad ne trebam igrati Knack ne moze biti nista manje od toga. Nakon 6 prelazaka, nekih 50-tak sati u igri i stvorene iskrene mrznje prema igri, napokon je gotovo. Nabijem te na kurac Knack!
        P.S. Knack 2 cu vjerojatno uskoro krenut, nadam se da je dobar kao sto kazete.