#129 Metro 2033 Redux
#130 Metro Last Light

Dvije lagane i zanimljive platine, ali isto tako dvije vrhunske igretine.

#131 Ys: Memories of Celceta

Još jedna u nizu laganih platina, ništa teško ili komplicirano od trofeja. Ali zato igra za svaku pohvalu, ako ste je propustili obavezno nadoknaditi.

Ys za Vitu? To htjedoh uzet, ali out of stock. Jel' valja šta igra?

Je Ys je za Vitu, meni je bila baš dobra i zanimljiva. Ako voliš ovaj tip igara, neš sigurno pogriješit ako uzmeš.

#129 Metro 2033 Redux
#130 Metro Last Light

Dvije lagane i zanimljive platine, ali isto tako dvije vrhunske igretine.

#131 Ys: Memories of Celceta

Još jedna u nizu laganih platina, ništa teško ili komplicirano od trofeja. Ali zato igra za svaku pohvalu, ako ste je propustili obavezno nadoknaditi.
Wtf?!

130 platina? Imamo li novog Trophy Kinga?

Jel ovo skida blitza sa trona
Teško
http://psnprofiles.com/blitzkrieger001

Iako Blitz ulazi u godine a StRiNg  ne spava  8)

Jedino ako mu je completion 100%, pošto Blitz ima skoro 190 Platina.

Teško

Ne znam zasto mi je ostalo u glavi kod Blitza da ima (samo) 70ak platina

Skinit ce me kad odem na brod...osim ako ne nabavim neku Viticu sa jedno 100tinjak igara

PLATINA#126 - Bastion

Genijalna igra koja je miljama ispred onog isprdtka od Transistora, sve je briljantno u igri.
Platina laganica max 3/10

Lagano se budim iz zimskog sna...

StRiNg mozda sljedeci tjedan uzmem vitu a Ys je prvi na listi za kupnju

Dal ima nekog ko mi bi bil voljan pomoc skinut 2-3 online trofeja na fifi 14,ps3 verzija?
Par min,online sezona,3 tekme se kvitaju i to to.
Pro mod,pobjeda u sezoni,ak noze super ak ne nema veze za pro..

Pala prva platina na PS4.

The Order 1886

Ništa problematično. Prešao igru dva puta i na kraju trebao samo pomoć sa zadnjim cilindrom kojeg stvarno ne bih našao inače (mislim bi al mi se nije dalo prelazit igru opet haha). Jedino je problem što ne znaš šta si pokupio od ovih stvari jer nema nigdje da se može pratiti.

kaj se sve ne radi za trofeje
https://www.youtube.com/watch?v=MjOSVkjSup4

Eto za mene #17 Wofenstein: The new Order .... Platina koja nije teška, Najteži trofej po meni je ova UBER težina, koja osim par kritičnih mjesta i nije toliki problem :)

Vidi ga poludija je, dva komada odjednom
Evo i od mene jedna...
hahaha nema stajanja, ta dva vrijede ko jedan

ˇˇˇhahah mozda si mu zadnji puta pogledao thropy card kada je imao 70 komada...

Vidi ga poludija je, dva komada odjednom
Teško

Ne znam zasto mi je ostalo u glavi kod Blitza da ima (samo) 70ak platina

Uh kakav uspjeh za mene, u 4 tjedna doma 2 platine.
The order 1886 (malo sam spizdio s collectables trofejima al ajde nis strasno - fantasticna igra)
Far Cry 4 (vrhunska igra i lagana platina jedino vremenski dugo treba)
Never Alone (odlcina igra i jednostavna za rijesit 100%, steta nema platine)

PS4 #6 - Dragon Age: Inquisition

77h
Nightmare tezina zna bit zaebana u prvih 15ak sati, no nakon razrade klasa postane manje vise lagano...
Ostalo nista posebno, osim eventualno 1 glitchavog trofeja. No regularno saveanje na vise razlicitih slotova spasi stvar :)

# Bastion

Sve super da nema silovanja na nepotreban treći prijelazak (i leveliranje svega ispočetka), zbog samo jednog trofeja. Tako da mi na kraju prisjela ova fina igra..

4 dana kasnije

Platina br. 24 - LEGO Marvel Superheroes

Platina br. 25 - The LEGO Movie-Videogame

Platina br. 26 - Far Cry 3

Uglavnom, kao sto rekoh i ranije LEGO igre su cisto opustanje, bez nekog tereta i neke sekiracije

Far Cry 3, pošto mi je uletio neki PS3 s 6-7 naslova za 1000 kn, odlučio sam očistiti taj FC3 nakon nebi vjerovali pune 2 godine. Pošto su me tada mučili Co-Op partneri (nema sanse da naletis u lobby i da budes host) sada me mucio drugi problem.... nema sanse da nadjes partnera za Co-Op ali ajde, nebi vjerovali ta igra je jos uvijek jako aktivna i stvarno ima zavidan broj igraca online (vise ih je na klasicnom mp-u od Co-Opa ali opet...fakat ih ima dosta)