maverick foggy but lacks on other, like some upgrades had no sense, runes etc. Nista lacks kada je i prvi imao iste "probleme". De mi reci po cemu je stvarno ovaj losiji od onoga iz 2016.
foggy maverick Imas recu na mom sajtu. PS u ovom osvrtu ne mislim usporedno s jedinicom taj dio za upgrade, malo sam glupo srocio recenicu.
maverick foggy pa bas gledam zato sto znam da i doom 2016 ima tih nekih beskorisnih upgradea i runa. posebica ona runa koja ti daje dodatnu granatu. tko to koristi i bira ispred nekih poput veci range za execution itd lol
emilijo zontra Knack 1 sam platinirao tri puta i svaki put mi je trebalo oko 4 prelaska da bi skupio 10 Diamond Relics. Nakon toga ćeš trebati preći igru još jednom na Very Hard i na Hard (ako već nisi).
zontra emilijo Jesi li koristio farming metodu ili su ti Diamond Relicsi prirodno padali dok si otvarao Treasure Chestove?
zontra emilijo Vec sam bio na rubu da igru posaljem u tri materine, ali ajde danas mi pala 2 Diamond Relica nakon dugotrajne i dosadne farming metode, pa mozda i nece trebat vise od 15 prelazaka.
crowizard zontra Da slažem se JC 3 sam platinira ima 2 godine i igra ima stvarno lose upravljanje tako da su neki challengesi po pitanju trka ili tako nesto slicno znali izazvat probleme. Tribalo se potrudit za platinu, a DLC- ovi su mi bili kratki i zabavni. Jeli tko igra JC 4 zanima me kakvi su dojmovi isplati li se uzet?
sandidam Ukoliko nekoga zanima, u Mafiji 2 trofej the enforcer (kill fifty enemies) se ne otključava. Nije samo igra zbagana nego i trofeji 🤷♂️
Icek sandidam Ukoliko nekoga zanima, u Mafiji 2 trofej the enforcer (kill fifty enemies) se ne otključava. Nije samo igra zbagana nego i trofeji PS3 ili PS4 verzija?
foggy Prelazim drugi put Trails of Cold Steel 2 i ne otkljuca mi se trofejza sve chestove haha. Treci playthrough here i come
doctorfreak Platinum #9 Mortal Kombat 11 Nikad nisam znao igrati fightere a uvijek sam htio, barem biti neki prosjek. Zato sam si dao zadatak platinirati ovu igru i uspio sam. Bilo je jebački, a tutorial igre je najteži tutorial bilo koje igre ikad.