zontra Knack 1 sam platinirao tri puta i svaki put mi je trebalo oko 4 prelaska da bi skupio 10 Diamond Relics. Nakon toga ćeš trebati preći igru još jednom na Very Hard i na Hard (ako već nisi).

emilijo Knack 1 sam platinirao tri puta

Moja sućut.

emilijo
    Jesi li koristio farming metodu ili su ti Diamond Relicsi prirodno padali dok si otvarao Treasure Chestove?

zontra

Da slažem se JC 3 sam platinira ima 2 godine i igra ima stvarno lose upravljanje tako da su neki challengesi po pitanju trka ili tako nesto slicno znali izazvat probleme. Tribalo se potrudit za platinu, a DLC- ovi su mi bili kratki i zabavni. Jeli tko igra JC 4 zanima me kakvi su dojmovi isplati li se uzet?

Ukoliko nekoga zanima, u Mafiji 2 trofej the enforcer (kill fifty enemies) se ne otključava. Nije samo igra zbagana nego i trofeji 🤷‍♂️

sandidam Ukoliko nekoga zanima, u Mafiji 2 trofej the enforcer (kill fifty enemies) se ne otključava. Nije samo igra zbagana nego i trofeji

PS3 ili PS4 verzija?

Prelazim drugi put Trails of Cold Steel 2 i ne otkljuca mi se trofejza sve chestove haha. Treci playthrough here i come

emilijo
          Vec sam bio na rubu da igru posaljem u tri materine, ali ajde danas mi pala 2 Diamond Relica nakon dugotrajne i dosadne farming metode, pa mozda i nece trebat vise od 15 prelazaka.

Platinum #9

Mortal Kombat 11

Nikad nisam znao igrati fightere a uvijek sam htio, barem biti neki prosjek.

Zato sam si dao zadatak platinirati ovu igru i uspio sam. Bilo je jebački, a tutorial igre je najteži tutorial bilo koje igre ikad.

Icek Nešto što inače prezirem. MOBA. Ali ova igra mi je zapravo bila SJAJNA.

Platinum #80
          The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II
          Zabava: 7/10
          Težina: 3/10
          Vrijeme: 85-100h
          Stvarno volim ovaj serijal. Krenuo sam s Trails in the Sky koji mi je vjerojatno još i bolji, ali Cold Steel je stvarno pravi old school turn-based JRPG. Ima malo Persona spiku kod tog socijalnog aspekta i bondanja sa svojom ekipom, hrpa likova, super "materia" system, odlični fajtovi, miljardu kombinacija, genijalan soundtrack...Samo je grafički igra blago rečeno smeće i mislim da PS2 ima bolju grafiku. Nema veze, niti malo me ne smeta i sve ovo što je dobro je obavezna zadaća za svakog tko kaže da igra i voli JRPG.

Sljedeće:
          Vjerojatno se bacam na Xenoblade Chronicles za Switch, ali vidjet ćemo.

@Miro Igrao si Trailse?

Napokon! Jebeno napokon! Najodvratniji trofej u povijesti je rijesen. Sad je otvoren put prema Platini.

#36 Middle earth: Shadow of War

Nista prezahtjevno za platinirati,meni zabavna platina. Bas sam se izgustao igrajuci.

Kada platiniram GTS najrjeđe platine će mi biti:

1. Trackmania Turbo - 0.59% (na EmilijoCRO i LimeCRO profilima)
          2. Gran Turismo 5 - 0.62% (na EmilCRO profilu)
          3. Gran Turismo Sport - 0.73% (na LimeCRO profilu)
          4. WipEout HD - 1.03% (na EmilCRO profilu)

Vama?