Trenutno je 3 stupnja prema mom mobu. Kak ti uživaš u tome? Jaooo
Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
Trenutno je 3 stupnja prema mom mobu. Kak ti uživaš u tome? JaoooKod mene je 11. Obukao se u trenerku i hudicu, skuhao si kavicu i meni je milina. Ja prezirem ljeto zbog vrućina, preznojavanja, opće malaksalosti i umora, komaraca i ostalih buhetina, baš prezirem. Nikako se rashladiti. Dok jesen i zimu naprosto obožavam. Nema ljepšeg osjećaja nego kad je hladno, a ti se fino toplo obućeš i umotaš ispod dekice...mmmm, milina. Taj osjećaj ugode kad se utopliš. I na hladnoćama funkcioniram, meni je draže -15, nego +32. Na vrućinama ne funkcioniram,. jednostavno mi se mozak zagasi i mogu se jebat.
Sinoć se htio pokrit dekom kad sam išao spavat, nema deka, cura ih stavila u one spejs begove. Kako mi se nije dalo zajebavat s time, pronašao rezervni nadmadrac u komodi pa to bacio na sebe. Ajme miline kad sam se ugrijao nakon par minuta, takav osmijeh sam složio, hjooj divotica. Zaspao k'o bebica.
I najbitnije, u jesen mi se vrati želja za igranjem.
I najbitnije, u jesen mi se vrati želja za igranjem.Oooo da. Dobar dio osmog mjeseca nisam ni taknuo plejku, samo sam se telio na potezu krevet, kauč, frižider. Mrak mi padao na oči kad bi morao po sunjari ići u trgovinu po nekakvu hranu, došlo mi da živim samo od dostave.
A ja cu danas napokon nakon 4 mjeseca upalit Plejku. Nikad nisam imao toliku pauzu, ali nikad se i nije dogodilo da sam toliko bio izvan Zagreba. 4 mjeseca gdje je svaki dan bilo dobro vrijeme, vruce, usput se mogao i bacit u more, a sad u onu hladariju u Zagrebu ,)
Nema do jeseni u ZG. Prvo bude onak topljikavo do 15.-30. 10.(iako nas je ove godine malo iznenadio hladni zrak,al po danu je i dalje toplo) ,a onda nastupaju magla i kiša.
Zvučiš ko pjesma Prljavog Kazališta.
Zadnja 3 dana doma, ali nisam 45 minuta igrao. Totalno sam izgubio volju za igranjem icega.
Čekaj novi TES, mislim da to svima vraća volju za igranjem.
Btw. Sezona F1 otišla u kurac.
A je, ispratit cu ovo do kraja, ali vec se pripremam za 2019. Valjda ce LeClerc nesto uspijet napravit.
KAKVO JEBENO BRIJANJE PUŠTAJ BRADU NISI PIČKA!!!!!! 19Marksman89Upravo te vaše "moderne" češljane brade traže više pažnje nego da si "pička", hvala lijepo na vokabularu. To je sada valjda metro imati bradu.
Petak,zavrsim sa poslom,malo pozurim na bankomat jer sam jos morao u vrtic po malog i na parkingu,neznam kako,ogrebem neku zensku..i to jos na "srecu" njoj samo prednja plastika ogrebana malo bez ikakvih udubina..lim netaknut..ali ode 1000kn minimalno
Bio sam u gostima i tamo pičoke i pol, gledaju nekog gospodina savršenog.
A lik se žvali sa njih 10-tak u isto vrijeme, dragi lastane dali je to normalno...
Normalno je, naravno da dame strpljivo čekaju u redu na svoj red sa gospodinom savršenim.
Bio sam u gostima i tamo pičoke i pol, gledaju nekog gospodina savršenog.Nice guys<bad boyz
A lik se žvali sa njih 10-tak u isto vrijeme, dragi lastane dali je to normalno...
Nice guys<bad boyzOxi
https://www.youtube.com/watch?v=on9TXY8kYyk
Ček!
Ljudi još uvijek briju da je to Marlijeva stvar?
Pa sve reggae pisme su od Marleya, to se zna.
Izgubis 10 meceva za redom u ow jer su ljudi degenerici, zelis porazbijat sve zivo, slomit tipkovnicu i ekran i pregrist sve zice koje imas i potajno se nadas da te strese struja u procesu. Sjetis se zasto si prestao igrat csgo. Sjetis se da si sve to sam platio i nemozes porazbijat sve i postanes jos ljuci. Odlucis ic na trcanje da izbacis sve to van, na izlasku iz kuce polomis bravu od ulaznih vrata. Big oof.
Oxi budi sretna što se nisi išla seksati. Još da nekome kitu polomiš!