• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Mene najviše sasralo što su joj oči bile izbezumljeno izbečene k'o čep od kole, a dok mi je žvakala prst je proizvodila zvukove kao da samog sotonu žvače. Dođe ti da se zamisliš kakvog monstruma imam doma 😃 Inače su mi sve mačke fkt iznimno pitome i odgojene, valjda ta nagla oštra bol od antibiotika probudi ono najgore u njima.

yeah. više ti ne dolazim u goste. Znao sam da me čudno gledaju pizda im materina!

Jao znam što misliš, tako nekako je i moj izgledao kad me napao, doduše vjerojatno ne tako bijesno kao tvoj 😂

fensisuperstar Ma čudno su te gledale jer te ne poznaju, drugi treči put kad dođeš ti se već maze i daju se u ruke. Ali ova je kučka samo takva. Ne mogu ni tipkat na mob, ni igrat na plejci, ni na mobu ni ništa. Srećom pa mi ne treba palac za tipkanje 😃

E jebiga, mačku uvijek čvrsto držat kad je kod veterinara.

Icek Moj Slavko se jednom zaletio i ugrizo me za petu, do krvi. Pobjeglo đubre, nisam ga uspio pogoditi šlapom. A gađao sam headshot. Probam još dvaput, svaki put se izmakne. Nakon što sam ga stjerao u ćošak, počeo je režati poput sotone da sam se usro. Osjetio je da mu je život ugrožen, dobro je osjetio. Sad smo si dobri ali svako malo dobije po nosu zbog tih svojih napada i sačekuša.

Pozira ko gospodin 😂

6 mjeseci kasnije
      Icek je promijenio naslov Bitching oliti kukanje sve u 16 dok si offline.

I tako, Google services are down worldwide i ne mogu se ulogirati u svoj Google Drive, ne mogu raditi, ne mogu ništa. Da ti jebem Google da ti ga jebem.

Icek pričaj mi, srećom dokumente držim na Dropboxu pa mogu barem nešto.

Meni sve radi kako treba na mobu.

Previše ovisite o oblaku očito. Inače, za onu kvotu besplatnih 15 GB koju sam spominjao za Googleove servise ima i jedan reminder - ako do 1.lipnja na Google Photos uploadate više od 15 GB fotografija (zasad još nema ograničenja za fotke u visokoj kvaliteti), Google upozorava da će možda dio i obrisati.

Vidio nedavno na Bugu vijest, pa eto, da se zna.

Zero oblak mi je više u formi backupa (držim sve i lokalno) + lakši pristup sadržajima zaposlenicima i klijentima. Veći problem su danas bili mailovi - Gmail je brzo proradio, no nisu još sredili do kraja stvari jer su mi klijenti javljali da nisu dobili moje mailove (iako imaju status sent - znači da ih serveri nisu još procesuirali gdje su trebali). Srećom mogu uvijek poslati hitne stvari kroz privatni mail (Protonmail), no džabe i to kada je većina na Gmailu 😃

Znaci, svi kukaju kako nema posla nema novaca a ja moram te majstore molit na koljenima samo da dodju pogledat. POGLEDAT. Kamoli vratit poziv. Kupila sam i kompletni dimnjak za montazu i jos cu platit 600 kuna vise zbog dvije palete a ne jedne kako su rekli samo da mi dostave sto prije. Sazidat cu ga sama makar si ruke polomila u procesu, jer dok docekam majstore ili dok docekam da mi vrati poziv jedan od njih, mogu komotno sama pocet i zavrsit.
          Toliko sam nasekirana da mi danima ide krv na nos od zivaca koliko su bezobrazni. Ja mogu rintat 12 sati u komadu za 200 kuna, njima je malo 400 na dan s tim da ja imam sav alat i materijal.
          Kao da dolaze radit besplatno u tri pizde mile materine.

A znaš kak to ide...
          Da im se da radit, ne bi bili majstori.

Žalosno.

Imaju svoju računicu pa su tvoj dimnjak vjerojatno strpali pod nešto neisplativo za radit. Ima dosta takvih situacija i fakat moraš žicat ko debil da se netko udostoji napravit posao.

yakuza_stinger neznam sto im ne valja, cinjenica da rade na ravnom djelu krova na koji se nemoraju ni penjat, da imam sav materijal i alat koji trebaju, da imaju marendu i da se mogu vuc koliko zele samo da naprave posao, da rade nad natkrivenom. Ruku na srce 800 kuna za dva dana rada je sasvim dovoljno i previse za oni sto se mora napravit (jer ovo je gotovo u dva dana nema se sta izmisljat pobogu samo treba naslagat jedan dio na drugi i probit rupu u zidu).
            Neznam mozda bi trebala punudit i bozicnicu, placanje rate kredita i svoje prvorođeno samo da se pojavi, a za pocetak rada mozda da prepisem drugi kat kuce na majstora.

oxi To mi zvuči kao nešto što se da između većih poslova brzinski obavit. Čudi me da nema nikog koji bi bio voljan to riješit. Ništa, nadopiši da sendaš nudes i voila.

Sjetilo me na to kad mi je stara sa izletnicima bila u Dalmaciji kod nekog privatnika ugostitelja. Kad su pitali što im mogu pripremiti za 50 kn po glavi, rekli su da im mogu za tu cijenu napraviti samo sendviče i da za normalan obrok moraju iskrcati oko 150 kn. Ah, ti standardi.