DarkPunisher obzirom da sam cuo od bivseg radnika da ako sad narucis PRO nece ti doc prije 2,3 mjeseca nebi se cudio da ovi i koji su ranije prednarucili cekaju mjesecima.

Oke, nitko ne poriče sranja koja su se događala i koja još traju, al ovo su već pretjerivanja na max.

Da ja sad mogu glavom garantirat da će isporuka bit day 1, ne mogu. Nisam u nabavi, nisam na isporukama, može bit 1001 slučaj komplikacija.

Ali ako konzole dođu na vrijeme i 2-3 dana prije budu na skladištu, web narudžbe će se obradit na vrijeme i prioritetno.

Dalje ovisi o dostavnim službama. A ljudi dragi, pljujte vi po Sancti i po drugim retailerima koliko god želite, ali velik (ogroman) postotak sranja nam prouzroče dostavne službe sa svojim kašnjenjima i oštećenjem robe. A to čujete iz prve ruke jer sam ja onaj koji mora (između hrpe ostalog) rješavati upravo ta sranja.

Baš me zanima ime tog bivšeg radnika i di je točno radio. Isporuka robe sa skladišta još uvijek kasni, to ne poričem. Al ono, malo i vi svi zajedno stanite na loptu.

Tuhy A gle tebi vjerujem vise koji si tamo godinama i znas iz prve ruke trenutnu situaciju.

Ja iskreno nisam dosao tu kenjarit jer ni sam ne uzimam fizikaliju vec neko vrijeme pa niti ne narucujem igre iz Sancte.

Moguce da je i on dobio krivi info ali kak sam ga ja skuzio PRO zalihe za HR su rasprodane, pa oni koji nisu narucili odmah vec nakon par tjedana nece dobit odmah nego slijedece godine. Vjerujem da se puno pretjeruje oko svega, to je danas pod normalno ocito.

Tuhy A to čujete iz prve ruke jer sam ja onaj koji mora (između hrpe ostalog) rješavati upravo ta sranja.

Ono što znamo je dok nisi ti bio zadužen za ta sranja nije ih ni bilo.

Dok si prodavao robu (maglu) ljudi zaduzeni za slanja i ostalo su radili normalno.

Miro Od kad su Slovenci preuzeli i digli funkciju tuheljskom sve je otišlo u krivom smjeru.

Vidim plaćeni oglas traže skladištara…ali na ODREĐENO…valjda dok se ne riješi gužva…pa poslije lapapa…jaooo

DarkPunisher ak sam ga ja skuzio PRO zalihe za HR su rasprodane,

Onda bi bila maknuta sa stranice, nebi se moglo prednaručit.

mjesec kasnije

Naručila žena mami mobitel preko SD webshopa i poslali krivi mobitel. Kaj se događa s SD-om, očito i dalje postoje problemi kod dostave.

Picek 16.11. narucio tv, tek jucer dobio mail da su uzeli pare i da se priprema za slanje, valjd dodje do iduceg tjedna….znam da sam sam sebi rekao da necu vise nist tamo kupit al dobra cifra LGa za tv u spavacoj sobi 🤣

Računajte na crni petak i božić sad do kraja godine.

Radio sam u Instaru na webu, nije se jednim dogodilo da količina paketa koji odlaze svaki dan jednostavno fizički ne stanu u kombi od kurira.

Ovo je sad udarno do kraja godine za sve dućane i sve odjele u tim dućanima i nema lijeka protiv toga osim da dignete dupe i odete u dućan kupit što želite.

Bit će grešaka i bit će kašnjenja. Ljudi plivaju u narudžbama i paketima i to je normalno.

Svakom kome ima problema s kašnjenjima bi dao rad u prodaji i logistici na pol godine. Čisto da vide kako je to. Kad već nema vojnog roka (još).

Meni to isčekivanje nekog paketa baš stvara super ugođaj, nikako napet ili da sam nekaj ljut, naprotiv. Polako, stiglu bu kad tad.

A što se SD-a tiče, ne kupujem često kod njih ali oni su mi prodali PS4 sa par igara i još poneke igre poslije. To isčekivanje plejke mi je bilo super i isto je tak nekak bilo vrijeme još i kasnije u 12 mj.

Stiglo sve ali ja ko ja htio sam ipak provjerit dal je sve ok u paketu pred dostavljačem a on nije htio jer bi morao iz svog đepa platit poštarinu da se u kom slučaju moralo vratit.

Ubjedio me nekak da je sve to ok i da nikad nije imal dosad problema sa paketima itd. Ajd dobro onda. Mislim da sam tad platil online unaprijed.

Nije problem u kašnjenju već krivoj isporuci i onda natezanju nakon toga. Prvo raskini ugovor, vrati, naruči ponovo i nadaj se da će ovaj puta biti OK itd.

Picek

Ma naravno da nitko od tebe ne može očekivat totalnu kurcobolju za to. Samo kažem da treba imat razumijevanja pogotovo u ovo doba.

Ženska ti je na telefon zvučala nadrkano jer vjerojatno ne skida slušalicu sa uha, a ima posla kojeg ne stiže obavit da se zasereš.

Ja sam cjeli studeni i prosinac znao od doma obrađivat narudžbe koje se nakupe od kraja radnog vremena do nekih 10 navečer, 200-300 komada i završim ih i onda refresham i bude isti broj novih, ako ti se ne spava rješiš i to do 2 ujutro kad prestanu naručivat. A ako ti se spava onda te ujutro dočeka 600 narudžbi koje bi trebao obradit do 10h ako želiš da roba bude poslana tebi isti dan sa skladišta, pa onda skupljaj robu koja je došla jučer, kucaj račune, piši naljepnice, pakiraj u kutije, a cjelo vrijeme dolaze nove narudžbe i strah te uopće refreshat kolko ih bude jer imaš 200 komada od jučer koje nisi jednostavno stigao obradit.

Čupanje je.

Odite u dućan u ovo doba godine i obavljajte stvari usput. Lakše svima.

Haha fala kurcu pa sam prodao webshop.

I fala istom organu da mogu zaobići tu američku gadost zvanu crni petak (week, month) I nemati s njom veze kako prodavač, tako i kupac 🙏🤣

wooddiebone stari ja radim sa ljudima retardima čitav dan pa nema teorije da smijem bit bezobrazan. Probleme s posla drži doma. Zamisli @Picek koji uzme nešto plati dobije krivo i onda veliš a budimo razumni. Ako picek nije bio bezobrazan a ona je e vidiš ja tu vidim problem.

Nema kompa odmah mail prijava administraciji i zastiti potrosaca.

Sa takvim nadrkanim ljudima sam imao pak previše nadrkavanja u životu

fensisuperstar slažem se s tobom.

Ako čovjek nije u stanju biti barem kulturan sa strankom koja je dobila krivi proizvod (koji je unaprijed plaćen) onda nemamo o čemu pričati. Kaže mi žena da je ženska na telefonu bila neugodna, a kamoli da se ispričala, to nije u redu i gužva nije opravdanje.

Ako je povećani obujam posla to je i problem poslodavca da privremeno ne zaposli dodatne ljude, a ne da jednog zaposlenika čeka 600 narudžbi i da se ne skida s telefona.

wooddiebone radio u SZK dobrih 10 god, svjestan kako je firma nesto sjebala i dalje ne mogu ja bit ne kulturan u pozivu, mogu nakon poziva nekom j…mater, al dok si u pozivu je sve po spici, tako da nema prostora da budes nadrkan za vrijeme poziva, svjesno zna za sto si se prijavio i koji posao radis….

Picek

Da je samo tu slučaj. U zadnje vrijeme gdje god da kupujem i ne mislim samo na informatičke trgovine, već i sve druge su svi bezobrazni. Rekli bi drugo vrijeme je došlo. Druge generacije.