DarkPunisher obzirom da sam cuo od bivseg radnika da ako sad narucis PRO nece ti doc prije 2,3 mjeseca nebi se cudio da ovi i koji su ranije prednarucili cekaju mjesecima.
Oke, nitko ne poriče sranja koja su se događala i koja još traju, al ovo su već pretjerivanja na max.
Da ja sad mogu glavom garantirat da će isporuka bit day 1, ne mogu. Nisam u nabavi, nisam na isporukama, može bit 1001 slučaj komplikacija.
Ali ako konzole dođu na vrijeme i 2-3 dana prije budu na skladištu, web narudžbe će se obradit na vrijeme i prioritetno.
Dalje ovisi o dostavnim službama. A ljudi dragi, pljujte vi po Sancti i po drugim retailerima koliko god želite, ali velik (ogroman) postotak sranja nam prouzroče dostavne službe sa svojim kašnjenjima i oštećenjem robe. A to čujete iz prve ruke jer sam ja onaj koji mora (između hrpe ostalog) rješavati upravo ta sranja.
Baš me zanima ime tog bivšeg radnika i di je točno radio. Isporuka robe sa skladišta još uvijek kasni, to ne poričem. Al ono, malo i vi svi zajedno stanite na loptu.