A nažalost, prijelaz na novi sustav otpreme i praćenja pošiljaka (+ inventura prije toga) su prouzrokovali zastoj što se tiče isporuka.
Rješava se, al da, čeka se.
A nažalost, prijelaz na novi sustav otpreme i praćenja pošiljaka (+ inventura prije toga) su prouzrokovali zastoj što se tiče isporuka.
Rješava se, al da, čeka se.
famuluscaelum jesi ti siguran da nisi naručio iz informarka?
Ha skoro kao i da jesam…
sam me zanima kaj će biti sa PS5 Pro preorderima valjda će se do 11 mj novi sistem razraditi dovoljno da nema više problema
Problemi izgleda još traju.
Sestra čeka frižider već 2 i pol tjedna. Dobila je obavijest da je predano na dostavu nekom žnj kuriru. Nit tracking ni niš nije dobila.
Kada će kupcima doći prednaručene PRO konzole? 29 veljače?
doktor1 Iskreno, obzirom da sam cuo od bivseg radnika da ako sad narucis PRO nece ti doc prije 2,3 mjeseca nebi se cudio da ovi i koji su ranije prednarucili cekaju mjesecima.
Naručio ja na još jednom mjestu
Plaćanje pouzećem svugdje. Tko se prvio javi.
Ili ako bude u dućanu, otić u dućan.
DarkPunisher obzirom da sam cuo od bivseg radnika da ako sad narucis PRO nece ti doc prije 2,3 mjeseca nebi se cudio da ovi i koji su ranije prednarucili cekaju mjesecima.
Oke, nitko ne poriče sranja koja su se događala i koja još traju, al ovo su već pretjerivanja na max.
Da ja sad mogu glavom garantirat da će isporuka bit day 1, ne mogu. Nisam u nabavi, nisam na isporukama, može bit 1001 slučaj komplikacija.
Ali ako konzole dođu na vrijeme i 2-3 dana prije budu na skladištu, web narudžbe će se obradit na vrijeme i prioritetno.
Dalje ovisi o dostavnim službama. A ljudi dragi, pljujte vi po Sancti i po drugim retailerima koliko god želite, ali velik (ogroman) postotak sranja nam prouzroče dostavne službe sa svojim kašnjenjima i oštećenjem robe. A to čujete iz prve ruke jer sam ja onaj koji mora (između hrpe ostalog) rješavati upravo ta sranja.
Baš me zanima ime tog bivšeg radnika i di je točno radio. Isporuka robe sa skladišta još uvijek kasni, to ne poričem. Al ono, malo i vi svi zajedno stanite na loptu.
Tuhy A gle tebi vjerujem vise koji si tamo godinama i znas iz prve ruke trenutnu situaciju.
Ja iskreno nisam dosao tu kenjarit jer ni sam ne uzimam fizikaliju vec neko vrijeme pa niti ne narucujem igre iz Sancte.
Moguce da je i on dobio krivi info ali kak sam ga ja skuzio PRO zalihe za HR su rasprodane, pa oni koji nisu narucili odmah vec nakon par tjedana nece dobit odmah nego slijedece godine. Vjerujem da se puno pretjeruje oko svega, to je danas pod normalno ocito.
Miro Od kad su Slovenci preuzeli i digli funkciju tuheljskom sve je otišlo u krivom smjeru.
Vidim plaćeni oglas traže skladištara…ali na ODREĐENO…valjda dok se ne riješi gužva…pa poslije lapapa…jaooo
DarkPunisher ak sam ga ja skuzio PRO zalihe za HR su rasprodane,
Onda bi bila maknuta sa stranice, nebi se moglo prednaručit.
Naručila žena mami mobitel preko SD webshopa i poslali krivi mobitel. Kaj se događa s SD-om, očito i dalje postoje problemi kod dostave.
Picek jesi barem dobio bolji mobitel?
fensisuperstar došao je lošiji mobitel, da je bar došao bolji. K tome još ženska na telefonu bezobrazna, a njihova greška.
Računajte na crni petak i božić sad do kraja godine.
Radio sam u Instaru na webu, nije se jednim dogodilo da količina paketa koji odlaze svaki dan jednostavno fizički ne stanu u kombi od kurira.
Ovo je sad udarno do kraja godine za sve dućane i sve odjele u tim dućanima i nema lijeka protiv toga osim da dignete dupe i odete u dućan kupit što želite.
Bit će grešaka i bit će kašnjenja. Ljudi plivaju u narudžbama i paketima i to je normalno.
Svakom kome ima problema s kašnjenjima bi dao rad u prodaji i logistici na pol godine. Čisto da vide kako je to. Kad već nema vojnog roka (još).