wooddiebone oxi Ja sam siguran da je 😄 Al najjače od svega mi je kolko se lik ismijava iz svog biračkog tijela sa YMCA i opet ga štuju ko krista.
somethingwrong wooddiebone kult. Nema rezona ni smisla išta objašnjavati, da ubije nekog na sred ulice opet bi glasali za njega
crodex Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana: @Deadwalker | 71 @TITANXIS | 62 @Fenix | 37 @somethingwrong | 36 @chono | 36 @herc | 33 @prayer | 31 @Miro | 28 @Brijac | 25 @briatore | 19 Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @Brijac | 84 @Miro | 57 @Zero | 48 @Deadwalker | 48 @chono | 41 @Fenix | 41 @fensisuperstar | 28 @somethingwrong | 28 @prayer | 24 @klinjo | 22 Ovaj post se automatski generira.
crodex Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana: @Fenix | 17 glasova u O LGBTQ+, inkluzivnosti i ostalom na forumu (NOVO PRAVILO) @Flipper | 12 glasova u Red Dead Redemption II @jeedah | 11 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @Brijac | 9 glasova u FFA: Food For All @voltriz | 9 glasova u Blebletaonica 3.0 Ovaj post se automatski generira.
fensisuperstar jebat mater RNGu. Ostao mi jedan mercenary type i svaki put kad ga idem ubit on umre pored jebene provalije i ostanem bez scana. Eto zavrsio sve nisam nasao fucking bounty huntera. A random se spawnaju.
chono fensisuperstar Fallen Order je relativno lagan, ovaj drugi mi se jednostavno neda, previse toga
wooddiebone Imam platinum na obje igre i fakat nije teško. Znam da mi je trebalo malo za te bounty huntere, ali ništa strašno.
fensisuperstar wooddiebone Imam platinum na obje igre i fakat nije teško. pa nije teško 😃 ali spawnalo mi za sad 3 puta retarde sa jetpackom i kad je umro doslovno svaki put padne u provaliju nekako. Unlucky. a sad zadnjh par spawnova nisu bili oni već robot i onaj treći. Ovo je sad samo rng battle. Samo trebam skenirati jednog.
wooddiebone fensisuperstar Ja mislim da sam spamao špilju na Zeffou. Tamo di izledi Jotaz, a kasnije, ako se dobro sjećam se spawna Bounty Hunter svaki put kad reloadaš, a blizu je save point.
klinjo Uđem u Tehnomag, vidim da je Silent Hill 2 40€, reko uzimam. Dođem na kasu, gledaju u monitor, gledaju u mene. Pitam ih, kaj, nije ta cijena? Ispričavamo se, ali kolega je stavil nabavnu cijenu. E, jebiga onda.
Tuhy I morali su ti dat po toj cijeni. Samo kaj si ti dobrica i vjerojatno se nisi htjel svađat. Da je Brijač bio na tvom mjestu, Tehnomag bi sutra imo pola tržišne inspekcije za vratom i bio pred stečajem.