Blebletaonica 3.0
- Uređivano
sandidam ne treba ti 400 500 eura za konkretni gramofon.
Kupiš ovako nešto i miran si zauvijek
https://www.muziker.hr/audio-technica-at-lp60xusbgm
Ako budeš ikad htio kupit nešto extremno dobro onda gledaj Pro-Ject gramofone
Išao sa vikend guglat što se događalo s tom nadstrešnicom u Srbiji i baš je jezivo kakva je tamo diktatura i jednoumlje u svim njihovim medijima osim valjda N1. Ali ovo je vrh
- Uređivano
klinjo Čisto da se ne zaboravi, PSN je bio posljednji bastion kunskog nacionalnog ponosa. Sonyjevo srce je u bojama hrvatske šahovnice i venama im teče plava krv. Podsjetnik na to se svako malo pojavi, tipa Astro Bot.
Edit: Fenix - a nisu daleko ni od istine. Babiću je bolje da otvori index.rs s obzirom koliki interes imaju za "srpska posla".
Zero Babiću je bolje da otvori index.rs s obzirom koliki interes imaju za "srpska posla".
Štampaju to što se klika. Da ljudi ne odlaze na te članke i komentiraju, davno bi prestali i udarali po nečem drugom što im je isplativije.
Tnx, ali nakon što sam prestao živčanit sam se sjetio da sam laptop ipak uzeo preko firme, tako da nosim ga na servis
Vjerujem da dosta ljudi iz Srbije to čita jer nemaju ništa neovisno svoje od medija i da je zato krenuo s tim, bar je lako na netu vidjet otkud ti stižu pregledi.
A onda te bk. :-D
@buz fat verzija buza ali otprilike znanje o alkoholu isto :-D
StarFox_N Ne znam kako bih opisao taj nedostatak
Možda da opišeš sa : Average Jovanea Jeremić enjoyer?
- Uređivano
Meni je "najjače" bilo nakon našeg uspjeha u Rusiji 2018., oni u emisiju zovu likove koji na njihovoj javnoj TV krenu o tome kako smo mi imali vrača i da smo zato došli do srebra:
4:25
Znam par ljudi iz Srbije i svi su ok i normlani. Nikako ne mogu shvatiti zašto većina tamo dozvoljava da im onaj (ne znam kako ga nazvati) Mitrović, servira one rijalitije i ostalo…
A opet, doduše, sranja ima i kod nas (RTL) samo, ne u tako ekstremnom obliku.
Kad smo kod nogometa:
Spoiler: ovo je AI. Nije zapravo u MGS2
Članak od prije par dana.
E dobro da je i znanost to potvrdila, hehe!
Ja ih obožavam odmalena i osjetim sve dobrobiti gledanja i proučavanja, istih u smislu da me više ne može nešto neuobičajeno tako lako iznenaditi. Da mi dođe neki monster pred vrata, reko bih mu e bok stari de si dosad?! A o zombijima, ma to su ko kućni ljubimci.
Zaigrajte kratki kviz i saznajte koji ste od ovih legendarnih zlikovaca?
Kviz Koji si kultni zlikovac iz horor filmova? - Net.hr
meni je ispalo da sam ovaj.