sandidam thx za info…ma dobio sam kao poklon od svog omiljenog benda vinyl plocu pa ju nemam gdje isprobat pa sam naletio na amazonu za "sitne" pare

klinjo Ja isto tako jučer. Vidio 69,99 kn i odmah se zaletio ko' cigo na bakar. 😁

klinjo Čisto da se ne zaboravi, PSN je bio posljednji bastion kunskog nacionalnog ponosa. Sonyjevo srce je u bojama hrvatske šahovnice i venama im teče plava krv. Podsjetnik na to se svako malo pojavi, tipa Astro Bot.

Edit: Fenix - a nisu daleko ni od istine. Babiću je bolje da otvori index.rs s obzirom koliki interes imaju za "srpska posla".

Zero Babiću je bolje da otvori index.rs s obzirom koliki interes imaju za "srpska posla".

Štampaju to što se klika. Da ljudi ne odlaze na te članke i komentiraju, davno bi prestali i udarali po nečem drugom što im je isplativije.

Vjerujem da dosta ljudi iz Srbije to čita jer nemaju ništa neovisno svoje od medija i da je zato krenuo s tim, bar je lako na netu vidjet otkud ti stižu pregledi.

Fenix bio sam baš negdje prije u Srbiji na kratko, njima i autoceste izgledaju kao da će se urušiti poput te nadstrešnice. Šteta onih normalnih ljudi tamo i tko god može da utekne iz te vukojebine od države, neka to uradi još jučer.

Fenix Čitaš neke naše medije i pomisliš da nam je novinarstvo dotaknulo dno ali kada vidiš šta se piše u Srbiji…

Ne znam kako bih opisao taj nedostatak mozga.

StarFox_N Ne znam kako bih opisao taj nedostatak

Možda da opišeš sa : Average Jovanea Jeremić enjoyer?

Meni je "najjače" bilo nakon našeg uspjeha u Rusiji 2018., oni u emisiju zovu likove koji na njihovoj javnoj TV krenu o tome kako smo mi imali vrača i da smo zato došli do srebra:

4:25

Znam par ljudi iz Srbije i svi su ok i normlani. Nikako ne mogu shvatiti zašto većina tamo dozvoljava da im onaj (ne znam kako ga nazvati) Mitrović, servira one rijalitije i ostalo…

A opet, doduše, sranja ima i kod nas (RTL) samo, ne u tako ekstremnom obliku.

Kad smo kod nogometa:

Članak od prije par dana.

E dobro da je i znanost to potvrdila, hehe!

Ja ih obožavam odmalena i osjetim sve dobrobiti gledanja i proučavanja, istih u smislu da me više ne može nešto neuobičajeno tako lako iznenaditi. Da mi dođe neki monster pred vrata, reko bih mu e bok stari de si dosad?! A o zombijima, ma to su ko kućni ljubimci. 😃

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/horori-su-nam-zapravo-korisni-znanost-je-objasnila-zasto/2611728.aspx