maverick pretjerivas. Ne doživljavaju svi igre jednako i ako je netko dao novce, apsolutno ima pravo izraziti svoje mišljenje o igri, svidjelo se to nekom ili ne. Neki od vas ne zele cuti nista o igri koju drze na pedestalu, cak i kada su neke od kritika objektivne. Chill malo, nitko vas time ne napada na osobnoj razini.
Ljudi izmišljaju probleme i pripisuju igri koja ni po čemu nije unikatna po tom pitanju.
Taj konkretan "problem" je karakteristika open world igara, ne Red Dead Redemptiona 2. To si i sam napisao.
Osobno mislim, a vjerujem da će se velika većina složiti, da bi ta igra puno više izgubila micanjem open worlda nego što gubi nekonzistentnim pacingom main misija.
I apsolutno ne držim RDR2 na pedastalu. Mislim da je recimo upravo to što su main misije tolko opresivno linearne da dobiješ mission failed screen ako se dva koraka pomakneš u krivom smjeru vrlo konkretan i primjetan problem direktno poveziv sa Rockstarom i njihovom dev filozofijom.
To je problem koji Rockstar može popravit.
Ali zamjerat RDR2 brljanje po mapi dok nam se u priči kao žuri je isto kao zamjerat MGS3 kaj ima EZ Gun sa beskonačno municije na Easy težini.
Doslovno sve kaj treba da eliminiraš problem je da ga ne stvoriš sam in the first place.