crodex Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana: @Deadwalker | 71 @TITANXIS | 62 @Fenix | 37 @somethingwrong | 36 @chono | 36 @herc | 33 @prayer | 31 @Miro | 28 @Brijac | 25 @briatore | 19 Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @Brijac | 84 @Miro | 57 @Zero | 48 @Deadwalker | 48 @chono | 41 @Fenix | 41 @fensisuperstar | 28 @somethingwrong | 28 @prayer | 24 @klinjo | 22 Ovaj post se automatski generira.
crodex Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana: @Fenix | 17 glasova u O LGBTQ+, inkluzivnosti i ostalom na forumu (NOVO PRAVILO) @Flipper | 12 glasova u Red Dead Redemption II @jeedah | 11 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @Brijac | 9 glasova u FFA: Food For All @voltriz | 9 glasova u Blebletaonica 3.0 Ovaj post se automatski generira.
fensisuperstar jebat mater RNGu. Ostao mi jedan mercenary type i svaki put kad ga idem ubit on umre pored jebene provalije i ostanem bez scana. Eto zavrsio sve nisam nasao fucking bounty huntera. A random se spawnaju.
chono fensisuperstar Fallen Order je relativno lagan, ovaj drugi mi se jednostavno neda, previse toga
wooddiebone Imam platinum na obje igre i fakat nije teško. Znam da mi je trebalo malo za te bounty huntere, ali ništa strašno.
fensisuperstar wooddiebone Imam platinum na obje igre i fakat nije teško. pa nije teško 😃 ali spawnalo mi za sad 3 puta retarde sa jetpackom i kad je umro doslovno svaki put padne u provaliju nekako. Unlucky. a sad zadnjh par spawnova nisu bili oni već robot i onaj treći. Ovo je sad samo rng battle. Samo trebam skenirati jednog.
wooddiebone fensisuperstar Ja mislim da sam spamao špilju na Zeffou. Tamo di izledi Jotaz, a kasnije, ako se dobro sjećam se spawna Bounty Hunter svaki put kad reloadaš, a blizu je save point.
klinjo Uđem u Tehnomag, vidim da je Silent Hill 2 40€, reko uzimam. Dođem na kasu, gledaju u monitor, gledaju u mene. Pitam ih, kaj, nije ta cijena? Ispričavamo se, ali kolega je stavil nabavnu cijenu. E, jebiga onda.
Tuhy I morali su ti dat po toj cijeni. Samo kaj si ti dobrica i vjerojatno se nisi htjel svađat. Da je Brijač bio na tvom mjestu, Tehnomag bi sutra imo pola tržišne inspekcije za vratom i bio pred stečajem.
TITANXIS Još oko 3 godine i izlazi na slobodu moderni Čaruga. Srđan Mlađan. https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/tko-je-srdjan-mladjan-covjek-od-cijeg-izlaska-iz-zatvora-strepe-svi---876635.html
crodex Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana: @StarFox_N | 49 @klinjo | 47 @champion1 | 46 @Fenix | 41 @milicevic87 | 40 @Torgue | 39 @herc | 36 @somethingwrong | 33 @Fetty | 30 @foggy | 29 @prayer | 22 @Flipper | 21 @ZigguratVertigo | 20 @Genesis | 17 @fensisuperstar | 17 Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @klinjo | 61 @Torgue | 52 @Flipper | 43 @fensisuperstar | 37 @Zero | 37 @Heat | 34 @Fetty | 32 @Brijac | 29 @Fenix | 28 @prayer | 27 @somethingwrong | 25 @StarFox_N | 24 @champion1 | 24 @milicevic87 | 23 @DarkPunisher | 22 Ovaj post se generirao automatski.