Stiga care package iz amazona

Proizvodi od storcka

Merci werters i ostalo

Tuhy U Gloriji je veća pizza, jeftinija i bolja 😎😄

Isuse toliko odgovora….ali necu

Poštediti cu te

I zapamti da san te poštedio

Tko će priznat da gleda Sjene prošlosti?

fensisuperstar

Sestri od frenda su dali ono čudo za ubrzavanje trudova i zaboravili na nju nekih 12h u rađaonu dok se ona satima vrtila i vrištala od boli. I na kraju umjesto da joj naprave carski su joj tipovi na silu stiskali drob da rodi. Naravno sve to u metropolu Zadar.

Ovi stihovi od Dipešovaca su me baš podsjetili na našu vladajuću branšu i lešinare koji se okolo skupljaju i pograbe i one najmanje mrvice.

Flipper tko zna jel tako plesao na epstinovom otoku kad je bio čest gost na njegovim partijima 🥰

oxi

Ja sam siguran da je 😄

Al najjače od svega mi je kolko se lik ismijava iz svog biračkog tijela sa YMCA i opet ga štuju ko krista.

wooddiebone kult. Nema rezona ni smisla išta objašnjavati, da ubije nekog na sred ulice opet bi glasali za njega

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @Deadwalker | 71
        2. @TITANXIS | 62
        3. @Fenix | 37
        4. @somethingwrong | 36
        5. @chono | 36
        6. @herc | 33
        7. @prayer | 31
        8. @Miro | 28
        9. @Brijac | 25
        10. @briatore | 19

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Brijac | 84
        2. @Miro | 57
        3. @Zero | 48
        4. @Deadwalker | 48
        5. @chono | 41
        6. @Fenix | 41
        7. @fensisuperstar | 28
        8. @somethingwrong | 28
        9. @prayer | 24
        10. @klinjo | 22
        Ovaj post se automatski generira.

Nagrade

500 dukata kao najboljem korisniku foruma, crodex kaj radiš inače, kaj se igra?

Sreća isusova pa nisam upalil forum sinoć… kako smo se strgali, majku ti 🤟

jebat mater RNGu. Ostao mi jedan mercenary type i svaki put kad ga idem ubit on umre pored jebene provalije i ostanem bez scana. Eto zavrsio sve nisam nasao fucking bounty huntera. A random se spawnaju.

fensisuperstar Fallen Order je relativno lagan, ovaj drugi mi se jednostavno neda, previse toga