https://www.facebook.com/share/r/191az5hdeq/
Kanditat za varaždinskog župana ima takav cringe video... Kad u googleu napišete super uhljeb dobijete njega.
Blebletaonica 3.0
Brijac Ako nekoga zanima evo link članka:
https://time.com/7274542/colossal-dire-wolf/
Nevjerojatno!
Samo da vrate Dodu.
- Uređivano
Eto nam Jurassic Park. Filmovi postaju stvarnost.
Samo ovo je krizanac strašnog i sivog vuka…
Da, mijenjali su 14 gena od njih 19 000, vjerojatno jer je i ovo bio ogroman pothvat, vremenski i na sve ostale načine. To nije "strašni vuk" već obični s izraženom ekspresijom određenih gena za koje smatraju da definiraju one izumrle. Fora, ali bolje da se orijentiraju na povratak onih vrsta koje je čovjek već potamanio (kao što Heat reče za doda).
Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @klinjo | 113
- @StarFox_N | 63
- @montoya | 49
- @Torgue | 46
- @ZigguratVertigo | 41
- @milicevic87 | 41
- @herc | 38
- @Fenix | 35
- @Fetty | 33
- @Garrus_V | 33
- @maverick | 30
- @Prika | 27
- @Zero | 26
- @TITANXIS | 26
- @fensisuperstar | 26
Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
- @klinjo | 123
- @Zero | 79
- @Torgue | 77
- @solidmerlin | 74
- @fensisuperstar | 67
- @Fetty | 59
- @Brijac | 53
- @Heat | 45
- @Flipper | 44
- @milicevic87 | 42
- @StarFox_N | 31
- @Prika | 31
- @prayer | 30
- @herc | 30
- @DarkPunisher | 26
Ovaj post se generirao automatski.
Imate li osjećaj da u zadnje vrijeme komunicirate s AI? Doslovno 99% mailova ili bilo kakve ozbiljnije pisane komunikacije prvo ja svoje odgovore provlačim kroz chat gpt, a potom vidim da i drugi rade isto.
Ja se barem potrudim pa dodam malo ljudskosti, CGPT koristim najviše za provjeru gramatike, ali u osnovi to je to – chatgpt se dopisuje s chatgpt.
Fenix Imate li osjećaj da u zadnje vrijeme komunicirate s AI? Doslovno 99% mailova ili bilo kakve ozbiljnije pisane komunikacije prvo ja svoje odgovore provlačim kroz chat gpt, a potom vidim da i drugi rade isto.
Apsolutno, i to postaje sve očiglednije — stilovi komunikacije se izjednačavaju, odgovori postaju "preodgojeni", strukturirani, uljudni do granice neprirodnog, često bez stvarne emocije, i svi pišu kao da su upravo završili kurs poslovne komunikacije u Silicon Valleyju
Zanimljivo je kako se prepoznaje "GPT-touch" — previše uredno formatiran tekst, savršeno balansirani ton, jasnoća bez tipfelera, često s nekim generičkim zaključkom na kraju tipa: "Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite." — zvuči poznato?
Ali s druge strane, to i govori koliko se AI uvukao u svakodnevicu — ako ti pomaže da bolje napišeš mail, zvuči sigurnije, jasnije ili čak samo brže — zašto ne? Samo što smo sad svi u nekoj kolektivnoj beta verziji svog alter ega asistiranog AI-em.
Jesi li i ti primijetio/la da više ne znaš tko zapravo piše — osoba ili njezin AI savjetnik?
sanzo Jesi li i ti primijetio/la da više ne znaš tko zapravo piše — osoba ili njezin AI savjetnik?
I to besplatni savjetnik, jedina mana je što ne nosi minicu, raskopčanu košulju i natkoljenice sa uzorkom
- Uređivano
random je (pogotovo kad vidim zadnjih par postova ), ali moram podilit.
bia sam sad pet dana u Beču. pičku koja milina od grada. čudo jedno.
grad izgleda ka da je dizajniran od strane odbora nekih nebeskih arhitektonskih duhova. možda i jedini grad na svitu u kojem možeš izać iz anarhističkog tehno bunkera u 5 ujutro i u roku pet minuti ćeš stajat isprid zgrade koja je toliko lipa da joj se želiš izvinit. jebate.
suviše elegantan grad. najčišći u kojem sam ikad bia. cili grad je suštinski ka ona stara babina kutija s nakitom.
al sve to je zapravo površinski sloj. jer ispod svog tog valcera, muzeja, opera i egzistencijalne krivnje utkane u svaki Apfelstrudel lol--postoji prava alternativna scena. ne mislim na "alternativne barove" (zapravo tourist trapove s Edison žaruljama i g&t od 14 eura poslužene od strane muškaraca s toliko uvijenim brkovima da postaju puni krugovi).
moga bi natipkat ogroman esej o svih pet dana lmao. poanta svega je da sam svoj drugi dan u Beču gleda koliko im stanovi koštaju.
baš jeben grad. TOLIKO događaja. jedan dan imaš izložbu Corbijna u nekoj zgradi koja izgleda ko najlipša zgrada ikad . . . u nekom kinu koji izgleda ka muzej prikazuju filmove Lav Diaza . . . jebeni Spar dućan je u nekom muzeju (normalno da nije, al izgleda ka muzej, kunem se!!) iz nekog razloga h. i toliko umjetničkih kolektiva kad se makneš malo od samog centra. punk koncerti su u baroknim dvorištima. bolesno nešto.
Berlin mi je kurac u usporedbi s Bečom.
baza sa cilim gradom je šta ga boli kurac ako misliš da je cool. i baš zato je cool. grad je toliko natopljen povijesnom težinom i kulturnim kapitalom i cila ta alt/underground scena se čini ka kolektivni čin prkosa--nije glasan, nije nametljiv, al je jebeno prisutan.