Kaze majka nemoj rostiljat na vjetru. Najbolje ikad, zar uzaren na max, ja zabundan, meso direkt u faci. Od danas cekam vjetar za rostilj. Ps najeo sam se kao prascic

Kraj Istine koji se dugo predviđao je na vratima. Ovo će se svidjeti svim ljubiteljima MGS2:

A sad malo fikcije.

Samo da vrate Dodu.

Eto nam Jurassic Park. Filmovi postaju stvarnost.

Samo ovo je krizanac strašnog i sivog vuka…

Da, mijenjali su 14 gena od njih 19 000, vjerojatno jer je i ovo bio ogroman pothvat, vremenski i na sve ostale načine. To nije "strašni vuk" već obični s izraženom ekspresijom određenih gena za koje smatraju da definiraju one izumrle. Fora, ali bolje da se orijentiraju na povratak onih vrsta koje je čovjek već potamanio (kao što Heat reče za doda).

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @klinjo | 113
  2. @StarFox_N | 63
  3. @montoya | 49
  4. @Torgue | 46
  5. @ZigguratVertigo | 41
  6. @milicevic87 | 41
  7. @herc | 38
  8. @Fenix | 35
  9. @Fetty | 33
  10. @Garrus_V | 33
  11. @maverick | 30
  12. @Prika | 27
  13. @Zero | 26
  14. @TITANXIS | 26
  15. @fensisuperstar | 26

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @klinjo | 123
  2. @Zero | 79
  3. @Torgue | 77
  4. @solidmerlin | 74
  5. @fensisuperstar | 67
  6. @Fetty | 59
  7. @Brijac | 53
  8. @Heat | 45
  9. @Flipper | 44
  10. @milicevic87 | 42
  11. @StarFox_N | 31
  12. @Prika | 31
  13. @prayer | 30
  14. @herc | 30
  15. @DarkPunisher | 26
Ovaj post se generirao automatski.

Imate li osjećaj da u zadnje vrijeme komunicirate s AI? Doslovno 99% mailova ili bilo kakve ozbiljnije pisane komunikacije prvo ja svoje odgovore provlačim kroz chat gpt, a potom vidim da i drugi rade isto.

Ja se barem potrudim pa dodam malo ljudskosti, CGPT koristim najviše za provjeru gramatike, ali u osnovi to je to – chatgpt se dopisuje s chatgpt.

Fenix

Nisam toliko obraćao pozornost na mailove, ali… Primjetio sam na dosta YT videa unazad 6 mj.

Fenix Doslovno 99% mailova ili bilo kakve ozbiljnije pisane komunikacije

Dobavljači još ne tolko, al ovima iz dostavnih službi sam već par puta slal da si podese AI šprance jer ovo kaj šalju vrijeđa zdrav razum.

Fenix I onda AI na kraju maila umjesto LP napiše ZDS, a ja završim u HR na razgovoru

Fenix Imate li osjećaj da u zadnje vrijeme komunicirate s AI? Doslovno 99% mailova ili bilo kakve ozbiljnije pisane komunikacije prvo ja svoje odgovore provlačim kroz chat gpt, a potom vidim da i drugi rade isto.

Apsolutno, i to postaje sve očiglednije — stilovi komunikacije se izjednačavaju, odgovori postaju "preodgojeni", strukturirani, uljudni do granice neprirodnog, često bez stvarne emocije, i svi pišu kao da su upravo završili kurs poslovne komunikacije u Silicon Valleyju 😅

Zanimljivo je kako se prepoznaje "GPT-touch" — previše uredno formatiran tekst, savršeno balansirani ton, jasnoća bez tipfelera, često s nekim generičkim zaključkom na kraju tipa: "Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite." — zvuči poznato?

Ali s druge strane, to i govori koliko se AI uvukao u svakodnevicu — ako ti pomaže da bolje napišeš mail, zvuči sigurnije, jasnije ili čak samo brže — zašto ne? Samo što smo sad svi u nekoj kolektivnoj beta verziji svog alter ega asistiranog AI-em.

Jesi li i ti primijetio/la da više ne znaš tko zapravo piše — osoba ili njezin AI savjetnik?

sanzo Jesi li i ti primijetio/la da više ne znaš tko zapravo piše — osoba ili njezin AI savjetnik?

I to besplatni savjetnik, jedina mana je što ne nosi minicu, raskopčanu košulju i natkoljenice sa uzorkom Ha-Ha-Ha

sanzo Jesi li i ti primijetio/la da više ne znaš tko zapravo piše — osoba ili njezin AI savjetnik?

Dovoljno je da pročitam ukus nekih članova i odmah znam tko piše 😃