Imam platinum na obje igre i fakat nije teško.
Znam da mi je trebalo malo za te bounty huntere, ali ništa strašno.
Imam platinum na obje igre i fakat nije teško.
Znam da mi je trebalo malo za te bounty huntere, ali ništa strašno.
wooddiebone Imam platinum na obje igre i fakat nije teško.
pa nije teško ali spawnalo mi za sad 3 puta retarde sa jetpackom i kad je umro doslovno svaki put padne u provaliju nekako. Unlucky. a sad zadnjh par spawnova nisu bili oni već robot i onaj treći. Ovo je sad samo rng battle. Samo trebam skenirati jednog.
Ja mislim da sam spamao špilju na Zeffou. Tamo di izledi Jotaz, a kasnije, ako se dobro sjećam se spawna Bounty Hunter svaki put kad reloadaš, a blizu je save point.
wooddiebone ae probat cu. Jbt pitanje vremena i reloadanja xD.
Uđem u Tehnomag, vidim da je Silent Hill 2 40€, reko uzimam. Dođem na kasu, gledaju u monitor, gledaju u mene. Pitam ih, kaj, nije ta cijena? Ispričavamo se, ali kolega je stavil nabavnu cijenu. E, jebiga onda.
I morali su ti dat po toj cijeni. Samo kaj si ti dobrica i vjerojatno se nisi htjel svađat.
Da je Brijač bio na tvom mjestu, Tehnomag bi sutra imo pola tržišne inspekcije za vratom i bio pred stečajem.
novi album od eminema jebe kevu
Repam dok ne krepam
Još oko 3 godine i izlazi na slobodu moderni Čaruga. Srđan Mlađan.
Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:
Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:
Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
Lol, previše pišem na forumu, moram to smanjiti
Deadwalker Možda si samo najpametniji. 100 lajkova, 1 post.
Deadwalker bio si nam svima glas razuma u prošlom tjednu
Fenix mislim da i nije bilo neke drame, super da je rasprava otišla u smjeru civilizirane diskusije s nekakvim međusobnim poštivanjem. Dok vidim na društvenim mrežama komentare oko Dragon Agea, mrak mi padne na oči.
Au, jel skup laptop? Mislim da je i dalje novi ekran 150-200 eura (naravno sve ovisi kojo je model i koliko zapravo košta) plus servis oko 30.