I morali su ti dat po toj cijeni. Samo kaj si ti dobrica i vjerojatno se nisi htjel svađat.
Da je Brijač bio na tvom mjestu, Tehnomag bi sutra imo pola tržišne inspekcije za vratom i bio pred stečajem.
I morali su ti dat po toj cijeni. Samo kaj si ti dobrica i vjerojatno se nisi htjel svađat.
Da je Brijač bio na tvom mjestu, Tehnomag bi sutra imo pola tržišne inspekcije za vratom i bio pred stečajem.
novi album od eminema jebe kevu
Repam dok ne krepam
Još oko 3 godine i izlazi na slobodu moderni Čaruga. Srđan Mlađan.
Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:
Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:
Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
Lol, previše pišem na forumu, moram to smanjiti
Deadwalker Možda si samo najpametniji. 100 lajkova, 1 post.
Deadwalker bio si nam svima glas razuma u prošlom tjednu
Fenix mislim da i nije bilo neke drame, super da je rasprava otišla u smjeru civilizirane diskusije s nekakvim međusobnim poštivanjem. Dok vidim na društvenim mrežama komentare oko Dragon Agea, mrak mi padne na oči.
Au, jel skup laptop? Mislim da je i dalje novi ekran 150-200 eura (naravno sve ovisi kojo je model i koliko zapravo košta) plus servis oko 30.
ThomasAAnderson vivobook možeš sam zamijeniti ekran ako se ne varam čak.
udari model laptopa
asus vivobook M1605Y
fensisuperstar udari model laptopa
Pa udario je model laptopa da, iskliznula mu casa.
ThomasAAnderson asus vivobook M1605Y
pošto ima verzija sa oled i ips panelom posalji na pm ako imaš baš ful serijski koji je pa ću u pon provjeriti koliko bi kod nas došao zamjenski ekran za njega.
@greyback ove godine mislim opet proći do opatije u 12 mjesecu. Ima da te nema ako se opet razboliš