klinjo Uđem u Tehnomag, vidim da je Silent Hill 2 40€, reko uzimam. Dođem na kasu, gledaju u monitor, gledaju u mene. Pitam ih, kaj, nije ta cijena? Ispričavamo se, ali kolega je stavil nabavnu cijenu. E, jebiga onda.
Tuhy I morali su ti dat po toj cijeni. Samo kaj si ti dobrica i vjerojatno se nisi htjel svađat. Da je Brijač bio na tvom mjestu, Tehnomag bi sutra imo pola tržišne inspekcije za vratom i bio pred stečajem.
TITANXIS Još oko 3 godine i izlazi na slobodu moderni Čaruga. Srđan Mlađan. https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/tko-je-srdjan-mladjan-covjek-od-cijeg-izlaska-iz-zatvora-strepe-svi---876635.html
crodex Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana: @StarFox_N | 49 @klinjo | 47 @champion1 | 46 @Fenix | 41 @milicevic87 | 40 @Torgue | 39 @herc | 36 @somethingwrong | 33 @Fetty | 30 @foggy | 29 @prayer | 22 @Flipper | 21 @ZigguratVertigo | 20 @Genesis | 17 @fensisuperstar | 17 Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @klinjo | 61 @Torgue | 52 @Flipper | 43 @fensisuperstar | 37 @Zero | 37 @Heat | 34 @Fetty | 32 @Brijac | 29 @Fenix | 28 @prayer | 27 @somethingwrong | 25 @StarFox_N | 24 @champion1 | 24 @milicevic87 | 23 @DarkPunisher | 22 Ovaj post se generirao automatski.
crodex Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana: @Deadwalker | 103 @Fenix | 92 @Brijac | 39 @StarFox_N | 39 @Flipper | 33 @Miro | 33 @herc | 33 @foggy | 33 @chono | 33 @TITANXIS | 31 Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @Miro | 75 @Deadwalker | 71 @Zero | 64 @Flipper | 58 @foggy | 56 @somethingwrong | 54 @Brijac | 51 @Fenix | 48 @prayer | 31 @buz | 26 Ovaj post se automatski generira.
Deadwalker Fenix mislim da i nije bilo neke drame, super da je rasprava otišla u smjeru civilizirane diskusije s nekakvim međusobnim poštivanjem. Dok vidim na društvenim mrežama komentare oko Dragon Agea, mrak mi padne na oči.
ThomasAAnderson Najveci glupan na svijetu koji postoji, čaša mi iskliznula iz ruke Jel se ovo može servisirati/zamijeniti?
fensisuperstar ThomasAAnderson vivobook možeš sam zamijeniti ekran ako se ne varam čak. udari model laptopa
Zero Au, jel skup laptop? Mislim da je i dalje novi ekran 150-200 eura (naravno sve ovisi kojo je model i koliko zapravo košta) plus servis oko 30.
fensisuperstar ThomasAAnderson asus vivobook M1605Y pošto ima verzija sa oled i ips panelom posalji na pm ako imaš baš ful serijski koji je pa ću u pon provjeriti koliko bi kod nas došao zamjenski ekran za njega. @greyback ove godine mislim opet proći do opatije u 12 mjesecu. Ima da te nema ako se opet razboliš 😃
greyback @sandidam došao do mene i igramo Nintendo klasike uz Heineken i gramofon. Povratak u djetinjstvo.