TITANXIS JoĆĄ oko 3 godine i izlazi na slobodu moderni Äaruga. SrÄan MlaÄan. https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/tko-je-srdjan-mladjan-covjek-od-cijeg-izlaska-iz-zatvora-strepe-svi---876635.html
crodex Korisnici koji su dali najviĆĄe glasova u posljednjih 7 dana: @StarFox_N | 49 @klinjo | 47 @champion1 | 46 @Fenix | 41 @milicevic87 | 40 @Torgue | 39 @herc | 36 @somethingwrong | 33 @Fetty | 30 @foggy | 29 @prayer | 22 @Flipper | 21 @ZigguratVertigo | 20 @Genesis | 17 @fensisuperstar | 17 Korisnici koji su dali najviĆĄe reakcija u posljednjih 7 dana: @klinjo | 61 @Torgue | 52 @Flipper | 43 @fensisuperstar | 37 @Zero | 37 @Heat | 34 @Fetty | 32 @Brijac | 29 @Fenix | 28 @prayer | 27 @somethingwrong | 25 @StarFox_N | 24 @champion1 | 24 @milicevic87 | 23 @DarkPunisher | 22 Ovaj post se generirao automatski.
crodex Top 10 korisnika koji su primili najviĆĄe glasova u posljednjih 7 dana: @Deadwalker | 103 @Fenix | 92 @Brijac | 39 @StarFox_N | 39 @Flipper | 33 @Miro | 33 @herc | 33 @foggy | 33 @chono | 33 @TITANXIS | 31 Top 10 korisnika koji su primili najviĆĄe reakcija u posljednjih 7 dana: @Miro | 75 @Deadwalker | 71 @Zero | 64 @Flipper | 58 @foggy | 56 @somethingwrong | 54 @Brijac | 51 @Fenix | 48 @prayer | 31 @buz | 26 Ovaj post se automatski generira.
Deadwalker Fenix mislim da i nije bilo neke drame, super da je rasprava otiĆĄla u smjeru civilizirane diskusije s nekakvim meÄusobnim poĆĄtivanjem. Dok vidim na druĆĄtvenim mreĆŸama komentare oko Dragon Agea, mrak mi padne na oÄi.
ThomasAAnderson Najveci glupan na svijetu koji postoji, ÄaĆĄa mi iskliznula iz ruke Jel se ovo moĆŸe servisirati/zamijeniti?
fensisuperstar ThomasAAnderson vivobook moĆŸeĆĄ sam zamijeniti ekran ako se ne varam Äak. udari model laptopa
Zero Au, jel skup laptop? Mislim da je i dalje novi ekran 150-200 eura (naravno sve ovisi kojo je model i koliko zapravo koĆĄta) plus servis oko 30.
fensisuperstar ThomasAAnderson asus vivobook M1605Y poĆĄto ima verzija sa oled i ips panelom posalji na pm ako imaĆĄ baĆĄ ful serijski koji je pa Äu u pon provjeriti koliko bi kod nas doĆĄao zamjenski ekran za njega. @greyback ove godine mislim opet proÄi do opatije u 12 mjesecu. Ima da te nema ako se opet razboliĆĄ đ
greyback @sandidam doĆĄao do mene i igramo Nintendo klasike uz Heineken i gramofon. Povratak u djetinjstvo.
Zero fensisuperstar posalji na pm ako imaĆĄ baĆĄ ful serijski koji je pa Äu u pon provjeriti koliko bi kod nas doĆĄao zamjenski ekran za njega. Nisam znao da u kampu prodajete i zamjenske ekrane. HoÄe biti i koji primjerak PS5 Pro jerbo ovi u SD su se navodno rasprodali?
ThomasAAnderson fensisuperstar Tnx, ali nakon ĆĄto sam prestao ĆŸivÄanit sam se sjetio da sam laptop ipak uzeo preko firme, tako da nosim ga na servis