Au, jel skup laptop? Mislim da je i dalje novi ekran 150-200 eura (naravno sve ovisi kojo je model i koliko zapravo košta) plus servis oko 30.

fensisuperstar udari model laptopa

Pa udario je model laptopa da, iskliznula mu casa.

@sandidam došao do mene i igramo Nintendo klasike uz Heineken i gramofon. Povratak u djetinjstvo.

ThomasAAnderson asus vivobook M1605Y

pošto ima verzija sa oled i ips panelom posalji na pm ako imaš baš ful serijski koji je pa ću u pon provjeriti koliko bi kod nas došao zamjenski ekran za njega.

@greyback ove godine mislim opet proći do opatije u 12 mjesecu. Ima da te nema ako se opet razboliš 😃

Genesis kupio sam ga u hoferu u Sloveniji koji je nešto slično Lidlu za 50€. Toliko otprilike vrijedi i možeš ga naći za tu cijenu redovito na popustu. Nije neka vrhunska kvaliteta i zvuk, ali ovako za prvu ruku ako ne želiš iskeširati 400-500€ na konkretni gramofon, pojačala i zvučnike može proći.

fensisuperstar posalji na pm ako imaš baš ful serijski koji je pa ću u pon provjeriti koliko bi kod nas došao zamjenski ekran za njega.

Nisam znao da u kampu prodajete i zamjenske ekrane. Hoće biti i koji primjerak PS5 Pro jerbo ovi u SD su se navodno rasprodali?

sandidam thx za info…ma dobio sam kao poklon od svog omiljenog benda vinyl plocu pa ju nemam gdje isprobat pa sam naletio na amazonu za "sitne" pare

klinjo Ja isto tako jučer. Vidio 69,99 kn i odmah se zaletio ko' cigo na bakar. 😁

klinjo Čisto da se ne zaboravi, PSN je bio posljednji bastion kunskog nacionalnog ponosa. Sonyjevo srce je u bojama hrvatske šahovnice i venama im teče plava krv. Podsjetnik na to se svako malo pojavi, tipa Astro Bot.

Edit: Fenix - a nisu daleko ni od istine. Babiću je bolje da otvori index.rs s obzirom koliki interes imaju za "srpska posla".

Zero Babiću je bolje da otvori index.rs s obzirom koliki interes imaju za "srpska posla".

Štampaju to što se klika. Da ljudi ne odlaze na te članke i komentiraju, davno bi prestali i udarali po nečem drugom što im je isplativije.