Cijela igra izgleda kao da se desava pod vodom

• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

Pod vodom cijela igra desava se

Pratim i jedva čekam 😁

11 dana kasnije

Dolazi 24. travnja!

Ima i world map! I gradova… svega ima! Zvuči fenomenalno.

Ufff kakva luda godina!

kabegami

Podsjeća me mapom i gameplayom na Ni No Kuni dosta. Ovome se bas radujem!

prayer ja cu uzet posebno izdanje za ps5 (ako ga igdje nadjem)

Prva najava je bila zanimljiva, ova nastavlja u istom tonu.

Ovo mi baš djeluje ko da bi mogla bit jebena igra "iz ničeg"… pozitivno iznenađenje kao Lies of Pi il već spomenuti Ni No Kuni. I fight i likovi i svijet me privlače, jedino mi voice over one jedne ženske djeluje nekak prejednolično / "izvještaćeno"… ne znam ni sam kak da se izrazim…

Za 3 mjeseca je ovo vani, pa ćemo vidjet. Ako ispadne dobro kao što i izgleda, odlično 👌

• Soul

•  
      •  
      •  

Nisam imao pojma da ova igra nije full price. Sinoc malo gledao preorder sekciju na ps storeu, plako od smijeha na ubisoftovih 80e za AC, i naletim na ovo cudo (sad vidim i prayerov ss gore). Svaka im cast 😃

Ovo izgleda sve zanimljivije i zanimljivije!

mjesec kasnije

Najgluplja najgora najretardiranija stvar u rpgu na poteze je da kod svog udarca moras stisnuti tipku u pravom trenutku za jaci napad ili kad te neprijatelj napada da stisnes tipku da te manje ozljedi.

Nazalost ova igra to koristi kao glavnu mehaniku jer ako ne pogodis trenutak kad te boss napada moze pobiti svu ekipu jedinim udarcem.

I tako od uzbuđenja oko ove igre doslo je do toga da je vjerovatno necu kupiti.

Niti jedan rpg koji ovo ima nisan odigrao do kraj pa tako da to isto ceka i ovaj

Odlicno, nema te u temi onda 🙂

Miro pa to sto si napisao je super, al ocito opet ne bi valjalo da je ko dobri stari ffx sistem….

Pogledao upravo ovaj video, dosta prica o combatu i cini mi se poprilicno zanimljivo i duboko napravljeno. Jedva cekam igru!

Općenito ima dosta previewa u zadnje vrijeme i baš se čini jako zanimljivo. Uostalom, kao i od prve najave. Pogledal sam 2-3 i dojmovi su baš pozitiva.

Neću reć da je Miro skroz u krivu i da mi skroz odgovara okosnica na pravilan QTE u borbi, ali treba vidjet što će reć recenzije / igrači. Ne vjerujem da će failat.

• sanzo

•  
          •  
        • Uređivano

Ja se isto slažem s Mirom oko ovakvog sustava borbe. Ok je na početku, samo vrlo brzo postane naporan. Nakon 40 sati borbe i 5369340. puta što si stisnuo XXXO kombinaciju, proklinješ onog tko je odlučio da ne bude običan turn based.

Probat će se svejedno jer ostatak dobro izgleda, samo vjerojatno na nekom većem popustu.

sanzo

Slusaj po svemu igra izgleda top, grafika bomba. Prica se cini bas zanimljivo istrazivanje world mapa ma sve plusevi ali ovo mene skroz odbija.

Koliko vidin boss borba se i svodi na to da moras pogoditi parry ili dodge ili tako nesto jer i sa tim ozljeđuješ bossa. A jedan promasaj je game over.

Ako je tako samo na bossevima to i mogu prozvakati ali onda je to ritam igra zapakirana u rpg.

Ako to bude na obicnim neprijateljima a radi se o rpgu na poteze sto znaci ceka nas bezbroj obicnih borbi onda to vodi na zamor i nerviranje.

Viditi cemo

Miro A jedan promasaj je game over.

Po cemu si to zakljucio? Ja mislim (i nadam se) da su ti QTE momenti zapravo opcionalni i olaksavaju borbu ali da se sve moze rijesiti i bez njih samo je teze.

• Uređivano

moschus Po cemu si to zakljucio? Ja mislim (i nadam se) da su ti QTE momenti zapravo opcionalni i olaksavaju borbu ali da se sve moze rijesiti i bez njih samo je teze.

Pa iz previewa na youtubeu, lik se borio sa bossom u morao je pogoditi parry ako ne game over. Tako je pricao e sad jeli to neki bossov specijalan napad bude ili što nezam.

E sad sto ce biti u punoj igri oce se to moci iskljuciti neznam.

Mislin da je to mehanika sa kojom su odlucili ici

Jer ako sam dobro skuzio ako pogadaš parry mozes pobjediti bossa bez da izgubis 1hp

Ja se nadam nekom demou onda se najbolje vidi sto i kako je

EDIT

Evo Fexov pogled na igru, kaze isto sto i ja oce li se sviditi taj mix borbe koji nece biti za sve, njemu se sviđa isto kaze da nema istrazivanja da je igra on rails, ne radi bas najbolje i lip sinc je ocajan ali to se sve ispegla do izlaska.

Bas ce demo biti pozeljan za igru

A jeste vidli da nema mape? Nadam se da nece falit…

15 dana kasnije

Još malo do izlaska… jedva čekam.

7 dana kasnije

Stvarno dobro izgleda.

7 dana kasnije

Radije ću triput kupit ovo po cijeni koju ima nego ijednom jebeni Mario Kart.

14 dana kasnije

Ja spreman, trailere vise ne gledam, igramo se 24.

Genesis

Tako cu i ja probati pa viditi

A i cekan recenzije

A svaki trailer nabrije sve više.

Stvarno hoću da bude jebena igra.

5 dana kasnije

Ima već nekih neslužbenih recenzija tako da imam već neki stav o igri, ali ajmo pričekati službene.

Nekako mislim da će meta biti između 85-87 što je odlično.

Po onome što sam do sad pročitao ne bih se čudio i da bude 90, čak i više. Osim ako ekipa priča gluposti 🤣

Ja nisam čitao ništa, ali imam takav osjećaj.

Trenutno 12 recenzija na Metacriticu i prosjek ocjena 94. Znači remek djelo.

Čekaj, tek 12 ocjena. Zasad super da.