i da zavrsi na 90, ovo je ocito megahit

Stvarno je. Meni je frka jedino combat što ne volim turn based, ali isprobat ću.

Ali da, novi veliki hit. Šteta što je Oblivion jučer izašao, pa je ova igra malo pala u stranu.

Turn base je najbolji RPG kombat! Kakvo vise hak en sleš mlataranje. Blesavo kao i random enkaunteri.

Flipper skinuo sam na xboxu jer je igra dostupna na gamepassu…steta sto nisam ulovio collectors za smijesnih 150€ a oni lumier izdanje sa steelbookom bilo dostupno samo za 3 drzave…Ovako sam prelomio da ju necu kupit 🙁

Genesis ja ću isto preko Game Passa. Moram isprobati borbu hoće mi leći. Možda onda kupim da podržim fizičku verziju ipak.

U kratkom periodu na Game Passu South of Midnight, Clair Obscur: Expedition 33, shadow drop za Oblivion remaster i uskoro novi Doom.

Suluda vrijednost za tu pretplatu.

Kupio inače South of Midnight - imam običaj glasovati novčanikom ako mi se jako svidi igra, a mogu odmah igrati istovremeno na konzoli i PC-u.

GP stvarno ubija u zadnje vrijeme… Prije jedno pola godina sam razmisljao da prodam Xbox ali sad nema sanse, imam kaj za igrati do kraja godine.

Eeee, kako mi je drago, jbte.

Na brzinu bacil pogled na dvije rece, ovo je razvalilo.

Idem naručit igru 😃 , jebenica.

Khazan i Expedition, 2/2 zasad.

At this point pocet cu navijat da igre budu lose jer ovo vise nije normalno a tek je 5. Mjesec.

Edit: kupljeno jbg….indy, ovo i oblivion…aj u k Ha-Ha-Ha

43 recenzije, ocjena 92…

Pas mater. Kada nema igara ne valja. Kada ih je previše dobrih opet ne valja. 😆

Roba. Taman Indiana gotof, noćas krećemo u novu avanturu.

renda Haha, ma presao sam story, collectiblsi su mozda na 70%, tak da cu se vratit nakon Expedicije jos da poberem sve jer igra je briljantna.

DarkPunisher Nisu, cupam smokvu trenutno 😃 Kuca je done, ali sve okolo nije, tak da posla naredne 3 godine svaki dan imam. Kak stignem je da ne stignem 😃 Ne pisem guidove, samo rece i predjem koliko stignem. Platine ajbok.

Idealno sto je na gamepassu pa mogu probati.

Borba me i dalje nije kupila

Qte mrzim i mrziti cu

Dovraga i bestraga, gameplay me je totalno kupio, baš fantastično izgleda.

Na rubu sam da kupim sa storea, a ni indija nisam počeo.

Genesis Kak mi je super kad izbace takve grafove, a na njima svaki put nekih 90% random imena nekih valjda sajtova. Cerealkillerz, poznati svecki recenzent. Also, VDGMS, man, they know their shit.

foggy jasno, al eto naletio na random FB postu pa rekoh da podjelim s ekipom 🙂