Ja spreman, trailere vise ne gledam, igramo se 24.

Genesis

Tako cu i ja probati pa viditi

A i cekan recenzije

A svaki trailer nabrije sve više.

Stvarno hoću da bude jebena igra.

5 dana kasnije

Ima već nekih neslužbenih recenzija tako da imam već neki stav o igri, ali ajmo pričekati službene.

Nekako mislim da će meta biti između 85-87 što je odlično.

Po onome što sam do sad pročitao ne bih se čudio i da bude 90, čak i više. Osim ako ekipa priča gluposti 🤣

Ja nisam čitao ništa, ali imam takav osjećaj.

Trenutno 12 recenzija na Metacriticu i prosjek ocjena 94. Znači remek djelo.

Čekaj, tek 12 ocjena. Zasad super da.

i da zavrsi na 90, ovo je ocito megahit

Stvarno je. Meni je frka jedino combat što ne volim turn based, ali isprobat ću.

Ali da, novi veliki hit. Šteta što je Oblivion jučer izašao, pa je ova igra malo pala u stranu.

Turn base je najbolji RPG kombat! Kakvo vise hak en sleš mlataranje. Blesavo kao i random enkaunteri.

Flipper skinuo sam na xboxu jer je igra dostupna na gamepassu…steta sto nisam ulovio collectors za smijesnih 150€ a oni lumier izdanje sa steelbookom bilo dostupno samo za 3 drzave…Ovako sam prelomio da ju necu kupit 🙁

Genesis ja ću isto preko Game Passa. Moram isprobati borbu hoće mi leći. Možda onda kupim da podržim fizičku verziju ipak.

U kratkom periodu na Game Passu South of Midnight, Clair Obscur: Expedition 33, shadow drop za Oblivion remaster i uskoro novi Doom.

Suluda vrijednost za tu pretplatu.

Kupio inače South of Midnight - imam običaj glasovati novčanikom ako mi se jako svidi igra, a mogu odmah igrati istovremeno na konzoli i PC-u.

GP stvarno ubija u zadnje vrijeme… Prije jedno pola godina sam razmisljao da prodam Xbox ali sad nema sanse, imam kaj za igrati do kraja godine.

Eeee, kako mi je drago, jbte.

Na brzinu bacil pogled na dvije rece, ovo je razvalilo.

Idem naručit igru 😃 , jebenica.

Khazan i Expedition, 2/2 zasad.