• Uređivano

moschus Po cemu si to zakljucio? Ja mislim (i nadam se) da su ti QTE momenti zapravo opcionalni i olaksavaju borbu ali da se sve moze rijesiti i bez njih samo je teze.

Pa iz previewa na youtubeu, lik se borio sa bossom u morao je pogoditi parry ako ne game over. Tako je pricao e sad jeli to neki bossov specijalan napad bude ili što nezam.

E sad sto ce biti u punoj igri oce se to moci iskljuciti neznam.

Mislin da je to mehanika sa kojom su odlucili ici

Jer ako sam dobro skuzio ako pogadaš parry mozes pobjediti bossa bez da izgubis 1hp

Ja se nadam nekom demou onda se najbolje vidi sto i kako je

EDIT

Evo Fexov pogled na igru, kaze isto sto i ja oce li se sviditi taj mix borbe koji nece biti za sve, njemu se sviđa isto kaze da nema istrazivanja da je igra on rails, ne radi bas najbolje i lip sinc je ocajan ali to se sve ispegla do izlaska.

Bas ce demo biti pozeljan za igru

A jeste vidli da nema mape? Nadam se da nece falit…

15 dana kasnije

Još malo do izlaska… jedva čekam.

7 dana kasnije

Stvarno dobro izgleda.

7 dana kasnije

Radije ću triput kupit ovo po cijeni koju ima nego ijednom jebeni Mario Kart.

14 dana kasnije

Ja spreman, trailere vise ne gledam, igramo se 24.

Genesis

Tako cu i ja probati pa viditi

A i cekan recenzije

A svaki trailer nabrije sve više.

Stvarno hoću da bude jebena igra.

5 dana kasnije

Ima već nekih neslužbenih recenzija tako da imam već neki stav o igri, ali ajmo pričekati službene.

Nekako mislim da će meta biti između 85-87 što je odlično.

Po onome što sam do sad pročitao ne bih se čudio i da bude 90, čak i više. Osim ako ekipa priča gluposti 🤣

Ja nisam čitao ništa, ali imam takav osjećaj.

Trenutno 12 recenzija na Metacriticu i prosjek ocjena 94. Znači remek djelo.

Čekaj, tek 12 ocjena. Zasad super da.

i da zavrsi na 90, ovo je ocito megahit

Stvarno je. Meni je frka jedino combat što ne volim turn based, ali isprobat ću.

Ali da, novi veliki hit. Šteta što je Oblivion jučer izašao, pa je ova igra malo pala u stranu.