Zero pa ja neću glasati za nikoga. Samo ti kažem da ako kažeš nešto tipa što je rekao Milanović da ne želi slaži naše ljude tamo u rat, da nije odmah Putinofil.
Onda dobro znaš kakvi je to sranje. I budi sretan što ti, a nadam se i tvoja djeca ne moraju uzeti pušku u ruke i proživljavati isto.
Fenix Također, smatram da je bolikurčina za rat koji se vodi samo 700-800km udaljen baš glup stav
Znaš dobro kako sam to mislio. U stilu da se ne zelim miješati i da mi zamisao da naši ljudi ginu van svojih granica samo zato jer ih tamo država šalje nije nimalo draga.
Fenix Ako išta drugo, onda zbog tvog starog koji se toliko sjebao zbog nečije retadirane ideje i odluke
Moj otac je rekao da dodje ponovo do rata da mi ne bi dao ni pod razno da idem u isti. Čovjek se borio za domovinu koja nas je ostavila na cjedilu i zbog koje je ne samo on išao u njem raditi, već i ja i sestra. Da, sada su se neke stvari poboljsale u HR, ali lopovluk i ogavnu politiku im neću i ne mogu oprostiti.
Osobno bih se volio vratiti u HR jer kakva je da je, moja je domovina i stvarno se nadam da će za vašu djecu biti puno bolja, nego što je bila za nas. To mi daje utjehu da rat nije bio uzalud.
Ne podnosim ratove i ne podnosim da ljudi sa bilo koje strane ginu za likove koji gomilaju milijune ispod svojih guzica na sigurnome.