somethingwrong Baldurs Gate3 nikada neće doći na Gamepass kako su izjavili iz Lariana, očito ljuti što je Phil Spencer u leakanim mailovima prozvao BG3 second rate RPGom

Giphy - Alanis Morissette Reaction GIF by MOODMAN

stitrek recimo ..s time da je fsr 2.2 upscale tehnologija i ne koristite značajno resurse gpua dok je fsr 3 komplet paket koji koristi Async compute. U praksi da bi upscalao i generirao dodatne frejmove optereti gpu i snizi bazni fps da bi ga onda poduplao. Npr. imaš 60 fpsa sa fsr 2 a sa fsr 3 nemaš 60 nego 50 i onda ti doda još 50 lažnih preko FGa. Što sporiji gpu to će ti više smanjiti prave fpse tak da je upitno za sporije grafe upotrebljivost …

Ovdje ke dobro objašnjeno

somethingwrong PS5 Pro izlazi u rujnu 2024. i koštat će $600 prema Jeff Grubbu, koliko je vjerovati pitanje je sad

Slušao sam podcast. Ja bi najradije baitao na portalu s ovim, kao i s novim Xboxom koji spominje za 2026, ali kako kaže i sam samo nagađa po nekoj logici

Sterlok

Da, tako to otprilike funkcionira, FSR 3.0 Frame Generator i Afmf FM dobro funkcioniraju na slabijim karticama tipa Rx 6600, AW2 je veoma zahtjevan i Rx 6600 sa Afmf u toj igri se pokazao solidan bez obzira sto je pocetni fps bio od 40-50. Bolje je imati fake 60-80 fps nego 30-40 nativnih, tako da Fsr 3.0 FG u nekim Unreal 5 igrama cak preporodi stare kartice kao Rx 580 ili Gtx 1060👍

chono a jbt staviš video ja kliknem da pogledam kad ono tek za 3 dana 😃

jbt pretop izgleda!

Days of Us

Edit: Salu na stranu, ko je taj lik? Jel to opet neko nasumice baca neprovjereni info kao na vecini Twittera?

Fico

Twitter sam po sebi je mjesto za posebni skupinu ljudi. No vijest je točna, samo što se dotični fanboj kanal izjasnio na takav način da je ispalo kao da izvlači informacije iz guzice, što i većina takvih kanala i radi.

https://www.linkedin.com/in/adam-lawson-6742a231/

Nebi me čudilo da se radi o Golden Abyss portu ili remajku jer sam Bog zna koliko ND voli remajkove i remastere Ha-Ha-Ha

Fico Jel to opet neko nasumice baca neprovjereni info kao na vecini Twittera?

You really think someone Would do that?

prayer Da budem iskren, ne bi me smetalo da je Golden Abyss. Nisam ga igrao, navodno je dobar, volim Uncharted - win win.

Fico

I meni bi ga bilo drago odigrat, ali sa ND-ovim portfeljem u zadnjih par godina ocekujem uncharted 4K. Samo prva igra i 80 eura.

Koliko znam i NielDruckman je izjavio da bi volio Punsiher igru napravit to bi volio vidit…

herc a i ja cu se onda pozdraviti s serijalom Pa neka im bude usrani Open world svijet. Zbog njega Su downgreadali Combat spram starijih igara, pricu, glazbu, a Ono najbitnije Level posebice Dungeon dizajn, a za mene Su one bile obiljezje serijala.

Meanwhile, ima i drugih igara i serijala, Tako da ja osobno necu propasti, Ali da Sam se Nadao ovome, jesam i da me Malo boli, boli me.

Nisam nista stavio sa Comic Cona sad Sam se sjetio pa EVO Par slika

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Raja, šta ima novo najavljeno od Microsofta, hoce li bit koja dobra igra sljedecih 10 godina a da nije Forza?

stitrek

Nema nista ko ni kod Sonya

Multi naslovi ko i do sad samo cemo ih i dalje igrati jeftinije nego na drugim konzolama

Stalker 2, hellblade 2, Avowed, Fable bi trebali izaci. Ali nazalost sve neigrivo na intel uhd 620

Miro

Da, lagana suša u oba tabora, pogotovo sto je Naughty Dog trosio vrijeme par godina da bi otkazao projekt, bit ce bolje, ali kad😁

Navodno nam GOW 1-3 remaster stize 😞

Ja bi remake pogotovo nakon Valhalle

herc

Realno ih možeš već sada na PC igrati u dosta velikim rezolucijama. Samo što je veći problem kako nazvati remaster koji već ima remaster u slučaju GOW 3 😂