Poprilicno puno stvari leakano o Wolverineu i Insomniacu
https://twitter.com/discussingfilm/status/1736999988159250461?s=46&t=0xD80lPTDTHfyZbPYE2Qsg
Poprilicno puno stvari leakano o Wolverineu i Insomniacu
https://twitter.com/discussingfilm/status/1736999988159250461?s=46&t=0xD80lPTDTHfyZbPYE2Qsg
Pod puno misliš gotovo sve XD, bar znamo koje igre nas čekaju
Da ne bude opet samo Twitter Baratanje bez izvora…
Insomniac najebo posteno. Cjeli Wolverine story, montaza gameplaya, 10 godisnji roadmap, podaci zaposlenika itd sve je leakano…ovo mi zgleda ko najgori leak u industriji do sad.
Ali evo i twittera opet, navodno Sony-u guza radi ko meduza
AB na tržištu konzola radi tek negdje četvrtinu prihoda ako se ne varam. Microsoftovom kupnjom naglasak je na strategiju širenja portfelja i ponude na mobilno i PC tržište, makar je za očekivati da bude ekskluzivnog sadržaja za npr.COD i sl. kako bi navukli igrače na svoju platformu. Ostali manji studiji će izvjesno raditi igre isključivo za Xbox/PC.
MS okreće ogromne pare i vrijednost im samo raste, dok Sonyju odlično ide još samo s PlayStationom. Uglavnom jako teška pozicija za Sony dugoročno gledajući ali vjerujem da je jedini način kako se boriti protiv ovoga inzistiranje na kvalitetnim SP igrama bez obzira koliko ta strategija bila teško održiva i soomenutim poboljšanjem (premium) PS+, makar mi osobno ne djeluje da tu mogu puno ponuditi kad im iz biblioteke stalno izbijaju postojeće i buduće 3rd party igre s novim akvizicijama. Imaju ogromnu lojalnu bazu fanova koji su već jako dugo u njihovom ekosistemu, udio na tržištu te dobro znaju što ti igrači vole i žele.
Ovo mi stvarno djeluje kao najveci leak u povjesti gameinga…
I sokiran sam kako se dobro prodava Horizon i Daysgone na steamu…
Edit: steta sta nisu dobili dokumente roadmape od PS studija kad vec Sony nece da komunicira
Baš mi je žao studija. Inače sve leakove čitam i zanimaju me, ali ovo je previše. Doslovno cijeli Wolverine izašao vani. Ode 200-300 milijuna
Spiderboy Morales se loše prodaje na PC-u jer PC vec ima remaster prvog dijela, PC ekipa odigrala jedinicu a Morales samim time postao manje interesantan, uzmi u obzir da obje igre na PC-u imas u full-demo verziji. Spiderman je popularan na Playstationu jer bude ekskluziva prilikom izlaska.
Misliš da je tolka šteta?
Pa neće svi zbog leakova sad odlučit ne kupit igru.
Po meni nakveća greška kaj mogu napravit je mjenjat išta. Ja da sam Insomniac, doslovno bi se pravio da se ništa nije dogodilo i nastavio bi radit kao i do sad.
Dosta popularnih igara je bilo leakano, npr. Half Life 2, TLOU 2 pa se na kraju dobro prodalo, ako je igra dobra leak nece stvarati toliki problem.
Rift Apart je na kraju zavrsio u minusu pa se mi cudimo da nema ekskluzivi prvih godina.
wooddiebone ma nije, ali imaš sigurno manji moral, povlači za sobom odgodu, a još ako se bude išlo u neke korjenite promjene posljedično ti prolongira planove i za sve ostale projekte. Pritom radiš s licencama koje opet imaju ugovorne rokove, voditelji timova su isto pod nekim ugovorima, pa ako i tu krene rasipanje opet si u kurcu
Nije igra, ali kad se Sonyju slično dogodilo s onim Sjeverna Koreja filmom, škartali su ga, pojeli minus i krenuli dalje
Ne kužim kako misliš cijeli Wolverine? Zna se radnja već ili?
Mene zanima da li će biti open world. Više bi volio da je kao Guardians of the Galaxy.
resident_evil Ne kužim kako misliš cijeli Wolverine? Zna se radnja već ili?
Da. Imaš detalje na @prayer ovom Reddit linku.
resident_evil Ne kužim kako misliš cijeli Wolverine? Zna se radnja već ili?
Od početka do kraja. Kompletno opis misija, bossovi, likovi, side sadržaj, tajne, linije teksta…
Nije prvi put u Sonyju da ne posvećuju dovoljno pozornosti za zaštitu podataka, kako svojih tako i korisnika. I prije je bilo curenja podataka i priče iz nekih igara, što meni također nije razlog da sada nešto posebno mijenjaju. Čitati nešto (što je ionako poseban izazov za današnje generacije) i isto to proživjeti u igri su kompletno drugačija iskustva i doživljaj.