Gaming Chat - news, tračevi i rumori
- Uređivano
Šuška se opasno da će PlayStation uskoro najaviti 3rd party State of Play. Mislim da ima istine kad informacija dolazi od samog The Snitcha.
A onda s ovim možda možemo povezati informaciju da će uskoro biti otkriven MGS Remake.
Bit će zanimljivo ako ga ubace prije 25. 1. za kada je MS najavio svoj Developer Direct.
Dajte nam novih igara i najava. Želim novi Bloodborne i inFamous i novi Naughthy Dog IP. Sve mi daj. Sve. NieR novi također.
- Uređivano
Level-5 bi mogao opet izdavati igre na zapadu
Level-5 Likely Planning A Global Return According To Recent Job Listing
U Europi je tech scena potpuno različita od američke. Azija je opet sasvim druga priča. Ne vrijede ista pravila i sva ova otpuštanja ne reflektiraju stvarnu situaciju.
- Uređivano
PC je i dalje vodeća platforma u razvoju videoigara. Prema ovome developeri najviše preferiraju PC negoli konzole
Nova igra Tomb Raider bi mogla biti najavljena ove godine
https://comicbook.com/gaming/news/new-tomb-raider-game-2023-reveal/
- Uređivano
nije da me briga (nabavit ću i remake kad se jednom pojavi), ali izbaciti p3p verziju za nove konzole s trudom koji je izgledao kao squat položaj s dvije cigarete u ustima, znajući pritom da je u pripremi i remake koji će samo dodatno apostrofirati razliku između verzija kad ga napokon prikažu je . . . ČISTI ATLUS. čak nisam ni ljut, al ono, smh
AbelKOsMos taman do tada odigram 2 puta p3p, prekucam rimejk najbolje igre svih vremena 16 puta i rijesim suze kraljevstva princeze zelde uzduz i poprijeko. Samo da ne dodavaju ekstra gluposti u igru tipa onih maskota.