So, uh, kad ću dobit Index za recenziju...?
Half-Life: Alyx
Nikad veći promet na FFA zahvaljujući ovom kriznom vremenu, sumnjam da je problem nabaviti pišljivi Index VR od samo tisuću eura. Kad Gabe Newell pročita recu vjerojatno će ionako taj novac vratiti, možda pošalje i bonus.
Moze i alternativa za 450€
Kad smo kod HL teme, Lord je rekao da razmislja o podruznici na Novom Zelandu, da Valve radi na nekoliko projekata koje ce uskoro objaviti, a upravo je uspjeh Alyxa dao vjetar u leda timovima za izradu SP igara.
@fensisuperstar pogledao video ali razina interakcije, raznovrsnost gameplaya je nevjerojatna!
Ovo radi! non VR RADI!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Jebite se razno razni Arkaneovi, Respawni, NDovi i ini, ovako se radi igra! Jebeni mod radi na 120fpsa, grafika ubija, atmosfera nesto najbolje sto sam iskusio nakon dugo godina, Kapa dolje Valve, ovo je THE SHIT!
- Uređivano
deathwish ali ovo cudo skupa sa OSom vuce 8gb rama, 20% cpua i 24% grafe, a izgleda stepenicu bolje od ovih danasnjih tehnickih isprdaka.
Sinoc zaglavio u igri do kasno, jedva sam se razbudio za posao i igra mi ne izlazi iz glave. Slusa se soundtrack i nemogu docekat veceras da igram opet.
Kakva igra ljudi moji!