Bravo viper baš mi je tribalo da mi se to opet počne motat po glavi.

2 godine kasnije

Vajperu, sunašce ti, već si me cimnuo jer sam očekivao da je najavljen remaster/reboot/remake

6 mjeseci kasnije
    2 godine kasnije

Bome poznat je i po trojci. Nažalost.

chono Pa iskreno mi se ne da opet pisati Biblija o kraju trojke. 😄 Općenito je trojka puno pojednostavljena, no to ne bi bio problem da kraj nije napravljen da ignorira sve odluke prijašnjih igara, mehanika na kojoj se temeljila trilogija.

Walters i Hudson su se zatvorili u sobu i dovršili pisanje trojke bez da su uključili ostatak pisaca serijala.

Fico paaaa, totalno suprotno si tvrdio za Tlou, pa mi nisu jasni dvostruki standardi 😁

chono Paaaa možda bi bilo dobro biti upoznat sa situacijom pa bi znao i razliku ako već prozivaš. 🙂 Barem dobro da nisam trošio vrijeme pisati puno.

Fico neznam, meni je trojka bila top. Drugacija, akcijska, filmska. Bas lijepa priprema za finale, koje je moram priznati odradeno cudno i nije po mom gustu. Ali nije mi toliko to losije od jedinice i dvojke, samo drugacije. Uzivao sam svake sekunde

Meni je trojka isto odlicna, mozda i najbolja u serijalu, lijepse se igra, lijepse izgleda, bas je jebena.

Fico Sjećam se kontroverze i backlasha.

Mislim čak da nisi mogao dobiti najbolji ending ako nisi igrao MP.

Btw 3 mjeseca nakon izlaska trojke izdali su free DLC extended cut gdje su dodali/izmijenili zadnji dio igre da "spase" stvar.

StarFox_N Da, samo su nadodali nešto malo. Problem je bio s odlaskom pisaca prethodnika, kratkim rokovima i time da se igra dala u ruke neiskusnim piscima. To je rezultiralo time da je igra, unatoč nedostacima, do samog kraja bila odlično i pamtljivo iskustvo koje je u svojih zadnjih 30 minuta bacilo sve u vodu. Problem loše napisanog kraja nije toliko velik koliko je problem napuštanja osnovne mehanike igre i tonaliteta Mass Effecta. Uvijek se bavio teškim temama, no ujedno je i uvijek bio nekakav konkretan izbor na Shepardu, izbor koji bi nosio posljedice koje se osjete i na idućoj odluci. S krajem trojke… Jebiga, toga nije bilo.