Šuška se opasno da će PlayStation uskoro najaviti 3rd party State of Play. Mislim da ima istine kad informacija dolazi od samog The Snitcha.

A onda s ovim možda možemo povezati informaciju da će uskoro biti otkriven MGS Remake.

Bit će zanimljivo ako ga ubace prije 25. 1. za kada je MS najavio svoj Developer Direct. 🙂

Dajte nam novih igara i najava. Želim novi Bloodborne i inFamous i novi Naughthy Dog IP. Sve mi daj. Sve. NieR novi također.

Tzereen

Slažem se sa svime osim sa Bloodborne, mislim da nikad neće izbaciti Bloodborne 2 a i sve da odluče mislim da nema šanse da opravdaju silni hype koji bi nastao - nešto kao Half Life 3

Genesis u SADu je prvenstveno kaos u tech segmentu, pogotovo sa devovima.

U Europi je tech scena potpuno različita od američke. Azija je opet sasvim druga priča. Ne vrijede ista pravila i sva ova otpuštanja ne reflektiraju stvarnu situaciju.

AbelKOsMos

nije da me briga (nabavit ću i remake kad se jednom pojavi), ali izbaciti p3p verziju za nove konzole s trudom koji je izgledao kao squat položaj s dvije cigarete u ustima, znajući pritom da je u pripremi i remake koji će samo dodatno apostrofirati razliku između verzija kad ga napokon prikažu je . . . ČISTI ATLUS. čak nisam ni ljut, al ono, smh

AbelKOsMos taman do tada odigram 2 puta p3p, prekucam rimejk najbolje igre svih vremena 16 puta i rijesim suze kraljevstva princeze zelde uzduz i poprijeko. Samo da ne dodavaju ekstra gluposti u igru tipa onih maskota.

@Fico Spomenuo sam falloutovski RPG od New Blooda prošle godine, a sad smo dobili neke sitnice. Očiti WIP, ali potencijal je tu (više stvari ima na Twitteru):

Torgue Kako lijepo izgleda. Napredak tehnologije dao mjesta za hrpetinu detalja. I animacije su toliko fluidne. Predivno. Jedva čekam!