Meni je Ubisoft prije bio odličan, obožavao sam njihove igre. Bili su mi kao šta su mi sad Playstation Studios, 90% njihovih igara su mi day one. Uvijek su im igre bile GOTY potencijal i kreativne do bola. Teško mi je uopće zamisliti da pričamo o istom studiju, studiju koji iza sebe ima Assassin's Creed 2, Far Cry 3, Splinter Cell Chaos Theory itd. Praktički su sa svim tim igrama definirali žanrove. Meni su se kompletno počeli gaditi upravo radi AC serijala.
Još sam koliko toliko mogao prožvakati novu igru svake godine jer su to bile igre tipa Brotherhood, Revelations i Black Flag di su još i bili kreativni. Ali morali su oni ići još na gore sa 100 edicija, pun kurac tehničkih problema, season passevima itd. Origins mi je bio fantastičan i mislio sam da su se vratili s njime, a kad ono nakon iznace Odyssey i Valhallu koji su iste igre samo u drugom settingu. Shadows mi točno tako izgleda. Valhalla/ Odyssey u Japanu. Da su GoT i RotR puno bolje AC igre od samih AC igara to je žalosno.
Toplo se nadam da će kompletno promijeniti smjer u kojem će raditi nove igre u budućnosti ili neka slobodno odu u stečaj šta se mene tiče.