Deadwalker Ne. Nemam nikakav hype niti više kupujem njihove igre.

Prve tri asocijacije kada čujem Ubisoft su mi reciklaža, repetitivnost i milkanje do besvijesti.

U 17 godina izdali su 14 AC igara. Samo main bez spin-off igara.

U 20 godina 8 Far Cry igara.

U 26 godina jebenih 43 Tom Clancy igre.

Vrijeme razvoja igara im je prekratko za neki veći napredak.

Zbog toga svaki novi nastavak je reskin prošlogodišnje igre.

Općenito pisanje i storytelling im je jedan od lošijih u gamingu.

Igre su im uglavnom jako repetitivne.

Ubisoft downgrade ne treba ni spominjati. Sve je jasno.

Nekada su bili jedan od najboljih izdavača. Toliko sjajnih igara imaju iza sebe.

Danas su veliki studio koji izdaje jako puno igara osrednje kvalitete.

I to je to.

Mogao bih dodati još nešto o kako bi chono rekao ljubičastim ili rozim kosama ali bolje ne. 😆

StarFox_N slobodno piši o bojama kose, nemam problema s time. Doduše, mislim da je Ubisoft kudikamo više sjebao copy-paste u gameplay dizajnu, nego li određeni kulturološki smjer dizajna likova.

Mislim da se većina nas ovdje može složiti s opisom Ubisoftove igre kao nešto što sam već odigrao 20 puta u zadnjih 10 godina, plitko je i kvalitetno poput fast fooda pa konzumiram sve manje jer pazim na usporeni metabolizam i čuvam novce za nešto kudikamo bolje.

Dok ne riješe taj brending, ne vidim da će im cijena dionica ići prema gore na duži period.

Brijac

To BlackRock i Vanguard godinama rade (Short trade<>Long trade), njima je bitan samo profit a katalizator manipulacije je isforsirana "inkluzivnost" i uvođenje razdora među gamerima sa potporom YT clickbaitera, ništa novo pod corpo-suncem a takva je i politika…zato vecina studija ala Ubisoft s vremenom proguta ili razgradi ulagacka "crna rupa" a Kinezi su sve utjecajniji u industriji…BioWare pod EA je isto postao "razgrađen"…

Nadam se da ce neki Sony studiji i CD Projekt Red ostati na razini…indie studiji sa oldskul gardom/velikanima imaju dobre projekte u izradi a Ubisoftu sve najbolje, ocekuje se kreativnost u Far Cry 7.

Ekipa, kaj se tiče ovih silnih teorija zavjere s kojima više-manje zagadite već svaki drugi topic, ima jedna dobra izreka ovdje na sjeveru:

Kaj je preveč, niti s kruhom neje dobro.

😉

Oh ne, baš mi je žao što im ide loše. Kako igrači nisu prepoznali tako kvalitetne i zabavne igre.

Heat S obzirom na obujam igre bolje da nisu.

Jadan onaj koji bude išao sve to skupljati.

nisam ni pokušao, jedino sam gledao da odigram do kraja sve te ekspanzije.

Sterlok

Ti achievements su kao nekad skupljanje slicica, bespotrebni bloat u takvim igrama…

deathwish

Ne brini se, nakon dumpa ide pump, prati Market Makere😁…nece tu biti rug-pull, ipak je to velika firma koja je aktivna desetljecima.

Offtopic obrisan

21 dana kasnije

Stvarno netko tamo želi da propadnu.