Deadwalker Dionice im osle +30% nakon objave
Ubisoft
- Uređivano
To BlackRock i Vanguard godinama rade (Short trade<>Long trade), njima je bitan samo profit a katalizator manipulacije je isforsirana "inkluzivnost" i uvođenje razdora među gamerima sa potporom YT clickbaitera, ništa novo pod corpo-suncem a takva je i politika…zato vecina studija ala Ubisoft s vremenom proguta ili razgradi ulagacka "crna rupa" a Kinezi su sve utjecajniji u industriji…BioWare pod EA je isto postao "razgrađen"…
Nadam se da ce neki Sony studiji i CD Projekt Red ostati na razini…indie studiji sa oldskul gardom/velikanima imaju dobre projekte u izradi a Ubisoftu sve najbolje, ocekuje se kreativnost u Far Cry 7.
- Uređivano
Ekipa, kaj se tiče ovih silnih teorija zavjere s kojima više-manje zagadite već svaki drugi topic, ima jedna dobra izreka ovdje na sjeveru:
Kaj je preveč, niti s kruhom neje dobro.

Oh ne, baš mi je žao što im ide loše. Kako igrači nisu prepoznali tako kvalitetne i zabavne igre.
Upravo dodali Steam achievemente za Valhallu.
- Uređivano
Offtopic obrisan
Valjda ce iza ovog kaosa doci do pozitivne reforme ili novog vlasnika
Ubisoft is Being Sued For Sharing User Data With Meta Without Users’ Consent
Ja sam skroz zaboravio na ovaj NFT scam jbt. Postaju sve jadniji i očajniji svakim danom.
https://www.ign.com/articles/ubisoft-just-quietly-launched-a-full-blown-nft-game
Stvarno netko tamo želi da propadnu.
- Uređivano
Oko ovog točno ne znam, jer igru nisam odigrao, a niti ne mislim. Što se samog NFT-a tiče, ideja stoji, ali manipulacija tim tržištem u najvećem vrhuncu slave je pokazala koliko se zapravo isplati ulagati u NFT. Možda sam u krivu, budemo vidjeli.
EDIT: u slučaju onako da netko ima $65,000 za potrošiti, možete se počastiti ovim ljepotanom.

…nece tu biti rug-pull, ipak je to velika firma koja je aktivna desetljecima.