- Uređivano
Ubisoft
Mi možemo pisati o tome kako grafika nije sve u igrama i kako bi potencijalno ovo mogao biti dobar naslov. Međutim, Ubisoft je ISKLJUČIVO bazirao na grafičkom prikazu i akcijskom gameplayu kad nam je predstavio igru. Marketing i informacije o ovome naslovu su bile mizerne. I opet ako gledamo ono što nam je prezentirano o ono što smo dobili, opet ispada kako nas smatraju budalama.
Ovo je Watchdogs all over again! Ovo ne liči na ništa! Isprane low res teksture, nedostatak modernih grafičkih efekata, slabi pokreti, gameplay upitne kvalitete i moguće još jedan dosadan Ubi način igranja. I sad bi ja to trebao prihvatiti? Prezentirali su mi samo grafiku, i to su mi na kraju oduzeli i downgradeali sve!
Nitko ne trazi da prihvatis. Ne svidja ti se, nista strasno, imas svoje razloge i kriterije i vazno je da ih se pridrzavas.
Ali ne slazem se da tu nekoga prave budalama, mislim da je igra od prvig do zadnjeg dana posteno prezentirana.
Kad su je prvi put prikazali, nove konzole jos nisu niti postojale, tako da ne znam zasto netko misli da je verzija sa prve prezentacije trebala predstavljati krajnji proizvod. Da oni i dan danas prikazuju tu nabrijanu verziju i govore da je tako na XOne, onda OK, ali vec mjesecima mozemo vidjeti o cemu se radi.
Takodjer, apsolutno nisi u pravu kad tvrdis da se marketing igre temelji na grafickom prikazu. To nikad nije bila poruka. Od prvog dana se zna sto je, i tko drugacije tvrdi ili nije pratio ili namjerno iskrivljava cinjenice. Od prvog prvcatog dana su Massive i Ubisoft rekli da je igra:
- Always online
- RPG u MMO okruzenju, sa TPS cover mehanikom
- PvE i PvP
- Da ce imati redovite ekspanzije u Season Passu.
Sve to se zna vec 30 mjeseci, i nikad nije receno da ce biti graficki superiorna, niti je to cilj. Tko misli da je ova igra zamisljena da rusi graficke barijere ocigledno misli na neku drugu igru.
Ustvari, bilo bi super da je ovo Watch Dogs all over again. Igta je bila super zabavna, igriva i sto je najvaznine, financijski uspjesna.
Da to je sve isto kao da kažeš da će nova Fifa biti virtualni nogomet, da ćeš imati ažurirane transfere, online način igranja sa X novostima koje svake godine prezentiraju.
Ja sam u traileru vidio DOF, veliki LOD, bolje teksture, vremenske uvjete, cloth sustav koji reagira na vanjske uvjete, bolje sjene, refleksije i totalno drugačiji color sustav. Nije rečeno da će biti grafički superiorna, ali je napravljeno nešto još gore! Pokazano je kako će igra izgledati i ne izgleda tako. Nova krava muzara za Ubisoft, koji su nanjušili kako konstatno nešto naplaćivati. I opet su uspjeli! Napravili su ogroman hype na polju koje najbolje radi hype, a to je grafika! I downgradeali su to, odgodili igru par puta, prikazali klasični MMO sa primjesom akcijskog RPGa i to je sve. Svaka čast, znaju srat i to im priznam!
I mene jako zanimaju ovavke igre! Ali ovo što sam vidio je plitko, pre plitko. Kustomizacija oružja i razvrstavanje standard, legendary, superior.. oružja nije dovoljna dubina.
Ubisoft je najveća prevara od developera. Ako nasjednete na njihove fore sami ste si krivi. Igre su im prosječne, a prema prvim najavama i prikazima uvijek izgledaju kao da će dat brda i doline. Ja ih uopće više ne doživljavam dok mi ne dokažu suprotno.
Ekipa se ljuti kao da su kupili igru te tek onda primjetili da igra nije ovakva ili onakva.
Jednostavno je...ako vam je grafika toliko bitan element u igri nemojte kupiti ovo...ima drugih jako lijepih igara koje dolaze.
Pa neću valjda plakati zbog toga što su me mozda nahajpali grafikom i sada to promjenili u ovim prikazima...pa to samo Ubisoftu šteti NE VAMA.
Samo zaobiđite igru i idite dalje...Ubisoft nije nikoga prevario jbg. To sam shvatio sa Watch Dogsom kada su ga shebali na tom polju i nakon početne ljutnje sam shvatio da me boli k. jer sami sebi štete, a nakon što su izbacili hype element grafike onda im ostaje samo gameplay koji Ubisoft realno nema pojma napraviti. Tada samo pogledam da li mi se sviđa gameplay,radnja ili whatever i tada odlučim.
Niste ništa izgubili...ONI GUBE, a ne MI.
Ne moraju svi igrati i voljeti sve igre. Ako su tebi bitni DOF i LOD (meni da su bitni bih proguglao da saznam sto je to) onda igraj igre koje imaju bolje DOFove i LODove.
Ako ti je bitna grafika, onda vjerojatno nemas XOne nego nabrijani PC, pa onda na njemu igras igre koje imaju bolje fpsove, drkove i prdove.
Prikazali su igru kakva jeste dovoljno rano, bila je alpha, bit ce i beta, i do sada ti Ubisoft nije uzeo niti kune. Nemoj im niti dati, oni ocigledno ne prave igre za tebe.
Ja sam im dao $60, jer ono sto sam vidio za mene toliko vrijedi. Svi placaju onoliko koliko im nesto vrijedi.
A za dva mjeseca, kad izidju prvi.prodajni rezultati cemo vidjeti koga ima vise u publici: ljudi koji vole igrati igre ili onih koji mjere LODove i FOVove.
Ne moraju svi igrati i voljeti sve igre. Ako su tebi bitni DOF i LOD (meni da su bitni bih proguglao da saznam sto je to) onda igraj igre koje imaju bolje DOFove i LODove.To se već zna unaprijed da ima više ovih boldanih.
Ako ti je bitna grafika, onda vjerojatno nemas XOne nego nabrijani PC, pa onda na njemu igras igre koje imaju bolje fpsove, drkove i prdove.
Prikazali su igru kakva jeste dovoljno rano, bila je alpha, bit ce i beta, i do sada ti Ubisoft nije uzeo niti kune. Nemoj im niti dati, oni ocigledno ne prave igre za tebe.
Ja sam im dao $60, jer ono sto sam vidio za mene toliko vrijedi. Svi placaju onoliko koliko im nesto vrijedi.
A za dva mjeseca, kad izidju prvi.prodajni rezultati cemo vidjeti koga ima vise u publici: ljudi koji vole igrati igre ili onih koji mjere LODove i FOVove.
Sve ti je boldano :-)
Sve ti je boldano :-)Ispravljeno :)
Ok, tema je Division i pišem ono što ne valja. To hoću li ja uzeti igru ili neću, je moja stvar. Nisam ništa krivo napisao ako je negativan komentar na Division. Poštujem topic i njegovu tematiku, a to što ne hvalim nešto što sam već ionako previše puta vidio, je moje pravo. I uvijek ću govoriti u negativnom kontekstu za ovakve stvari.
Bistric - kakvi fpsovi, prdovi i drkovi? O čem ti pišeš čovječe! To su perfromanse, a ne prikaz. Ako se tebi sviđa, by all means, uzmi si igru i igraj. Ako ne želiš raspravljat o grafici, ne moraš. Ja mogu i hoću. A ako ćemo stavit sa strane grafiku (kako već želite) što ti ostaje? Prosjek prosjeka za jedan MMO akcijski RPG. Nerfano casualno napucavanje sa wanabe MMO RPG elementima u vidu opreme. Ubacili malo boja na set opreme da se dobije grind poriv? De Ubi nemoj me jebat. Pa veći MMO je Diablo 3 sa party grindom od ovoga! Ako uvedu klan assemblye prvi dan, deep kustomizaciju likova mimo geara, kvalitetan grind i raid sustav onda ulaze u domenu top MMO igre. Do tada je za mene ovo online napucavanje u downgradeanoj igri, u svakom segmentu.
E pa to ja i hocu: Nerfano casualno napucavanje sa wanabe MMO RPG elementima u vidu opreme.
Za mene je to vrijedno $60, lijepo idem, pucam, nadjem bolju pusku, prodjem misiju, stavim bolju kacigu, ukradem loot pa bjezim.
Pa malo pucam na AI, pa malo na nekog zivog covjeka sa druge strane interneta.
Necu platiti $60 da gledam fopove i dopove. Uostalom, to ti i drugi graficari radite gratis.
Nikoga ne zanima to.sto ti drkas na grafiku, mislim da ste ti i slicni posast koja se nakotila da zasere svaki topic o svakoj igri. Jer igre su da se igraju, a ne da kompleksasi pronadju outlet za svoje bolesti. Lijepo otvorite topic "Igre kojima je grafika u k..cu" pa tamo sipajte svoje mudrosti, a topice o igrama postedite vasih teorija zavjera i toga kako developeri zele ukrasti vase novce kao da vas ganjaju puskom da kupite igru.
Da vas hebala grafika... Do jucer ste dr...li na RDR na 576i, a sad odjednom ni 900p ne valja, pljacka i lopovluk.
Jutros sam dosta toga citao i gledao o igri, i ona je prilicno kompleksna. Steta samo sto se to Ubusoft ne trudi reklamirat, nego moram guglati, citati i gledati sto su fanovi izvukli iz igre.
Sto se tice toga da je ovo MMO, meni je glupo pripisivat igri, jednako kao i kod Destinyja.
Bistric Tko je tebi uopće napisao da ne igraš igru ili tko te uopće napao što si dao 60 baksa za igru koja ti se sviđa. I prestani sa vrijeđanjem, jer ćeš lagano na hlađenje.
Ali evo kako si ekstremno bezobrazan onda ću ti i odgovoriti. Da smeta mi što nas Ubisoft svakom igrom laže, obmanjuje i to im lako prolazi zbog likova poput tebe. Samo kupuj igru zbog malo napucavanja u MMO svijetu sa RPG elementima. Ovo je govno, a ne MMO RPG! Jesi ikada igrao RPG ili MMO kojim slučajem? Znaš li uopće kako treba izgledati kustomizacija i grind sustav u ovakvim igrama? Očito ne, jer si dao 60$ dolara za Ubisoftov poluproizvod generičnosti! Fino si kupio jar of fog! Evo puštam grafiku sa strane (koja te očito smeta jer nemožeš imati ono što se prezentira). Puštam grafiku sa strane za sve one odlične RPG i MMOe sa ružnom grafikom, ali sa onim što sam dobio kad su najavljivali igru. Za sve one divne ideje koje su devovi implementirali u svoje igre, a Ubi se guši u svom nedostatku istih i neznanju da barem kopiraju nešto od toga. Jedino što je trebalo biti lijepo, a to je grafika, da me barem uvuče u ovaj prosječan svijet diskutabilnih mehanika igranja, mi je oduzeta beskompromisno! Drkao sam ja na grafiku puno ranije od RDRa, dok si se ti još gušio u 720p nazubljenih rubova. Ali ti si očito slijep na poantu nedostataka Divisiona kao cjelokupnog proizvoda, pa sad braniš svojih 60$ uvredama i generaliziranjem.
I prestani sa vrijeđanjem, jer ćeš lagano na hlađenje.Mod moze Admina poslat na hlađenje?
I ja isto gledamI prestani sa vrijeđanjem, jer ćeš lagano na hlađenje.Mod moze Admina poslat na hlađenje?
Mogu i ja na hlađenje. Može bilo tko. Zašto bi bio problem? Vrijeđanje na ovakav način kako Bistric radi je jako ružno. Ne moram ja napravit sankciju..
Nisam rekao da me netko napao, nego da mi je vise pun kufer ljudi koji dolaze u topice o igrama.samo da seru po grafici. Tako je bilo na Gameplayu, Rebootu, a izgleda da se i ovdje tradicija nastavlja.
Samo zelim uci u topic igre koja.me zanima da bih procitao neke informacije, pogledao video, ili kad igra izadje diskutirao sa ljudima koji je igraju. Medjutim, izgleda da neki ljudi samo pate od toga da zatrpavaju topic svojim kompleksima i usporedjuju tockice prije dvije godine i.danas.
Ako te ne zanima.igra, super, ali ne moras zato konstantno kenjati po njoj. Ne volis Ubisoft, nemoj im dati novce. Ne volis casualne pucacine sa povrsnim elementima RPGa, zaobidji.
Ali ne, tebi.su.dusmani beskompromisno oduzeli grafiku i uzrokovali ti dusevnu bol.
Da, likovi kao ja, smrdljivi kezualci, koji ne dobijaju napade agresije zbog nazubljenih rubova, mi smo krivci. Krivci smo.sto.ti ne spavas nocima nego povecalom trazis detalje po kojima ces dipliti po forumima kako bi iskazao svoju superiornost.
Priznajem, ti si bolji covjek. Ti si na prboj crti obrane covjecanstva od Ubisofta i njegovih poluproizvoda. Ti si moralna vertikala koja ce ukazati na sav nemoral downgradea i ukazati nama plebejcima na propuste. Ja sam slijepac kojemu je bitno samo igrati igru, a ne trositi vrijeme u usporedbe dva videa u razmaku tri godine.
Ja.sam.tan koji je platio $60 da igram nesavrsenu igru, i naravno da sam glup, jer sam mogao besplatno zagadjivati forume svojim plakanjima oko piksela. Zato ja nikada necu naprijed, i zato cu kao budala kupovati Ubisoftove igre da ih igram, umjesto da stedim novce i solim pamet kezualcima, toj kugi koja je zavladala svijetom igara.
Chono7
https://youtu.be/fBGWtVOKTkM
morao sam
Bistric Evo ti suma igre:
https://www.youtube.com/watch?v=nIGCt1aE1K8
Da ja nemogu spavat zbog grafike. Zato igram PoE, Diablo, Minecraft, Pillars of eternity, Cities Skylines, Stronghold.. i to u 2016. godini. De nemoj me etiketirat i trpat u neki imaginarni koš profila koje si ti odredio! Prvi si me prozvao i počeo sa nekim master race sranjima!