Nisam rekao da me netko napao, nego da mi je vise pun kufer ljudi koji dolaze u topice o igrama.samo da seru po grafici. Tako je bilo na Gameplayu, Rebootu, a izgleda da se i ovdje tradicija nastavlja.
Samo zelim uci u topic igre koja.me zanima da bih procitao neke informacije, pogledao video, ili kad igra izadje diskutirao sa ljudima koji je igraju. Medjutim, izgleda da neki ljudi samo pate od toga da zatrpavaju topic svojim kompleksima i usporedjuju tockice prije dvije godine i.danas.
Ako te ne zanima.igra, super, ali ne moras zato konstantno kenjati po njoj. Ne volis Ubisoft, nemoj im dati novce. Ne volis casualne pucacine sa povrsnim elementima RPGa, zaobidji.
Ali ne, tebi.su.dusmani beskompromisno oduzeli grafiku i uzrokovali ti dusevnu bol.
Da, likovi kao ja, smrdljivi kezualci, koji ne dobijaju napade agresije zbog nazubljenih rubova, mi smo krivci. Krivci smo.sto.ti ne spavas nocima nego povecalom trazis detalje po kojima ces dipliti po forumima kako bi iskazao svoju superiornost.
Priznajem, ti si bolji covjek. Ti si na prboj crti obrane covjecanstva od Ubisofta i njegovih poluproizvoda. Ti si moralna vertikala koja ce ukazati na sav nemoral downgradea i ukazati nama plebejcima na propuste. Ja sam slijepac kojemu je bitno samo igrati igru, a ne trositi vrijeme u usporedbe dva videa u razmaku tri godine.
Ja.sam.tan koji je platio $60 da igram nesavrsenu igru, i naravno da sam glup, jer sam mogao besplatno zagadjivati forume svojim plakanjima oko piksela. Zato ja nikada necu naprijed, i zato cu kao budala kupovati Ubisoftove igre da ih igram, umjesto da stedim novce i solim pamet kezualcima, toj kugi koja je zavladala svijetom igara.